0372 123 101
CABINA DE DUS KUBO ASIMETRICA, PROFIL ALUMINIU LUCIOS, GEAM SATINAT, 90x70cm
2.850,00 LEI / BUC   Stoc momentan epuizat
-

CABINA DE DUS KUBO ASIMETRICA, PROFIL ALUMINIU LUCIOS, GEAM SATINAT, 90x70cm


CABINA DE DUS KUBO ASIMETRICA, PROFIL ALUMINIU LUCIOS, GEAM SATINAT, 90x70cm

Cod produs: 79337150
Producator: IDEAL STANDARD VIDIMA
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

2.850,00 LEI / BUC
Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc momentan epuizatDescriere

Este o cabina de dus, de colt, asimetrica, cu doua usi glisante si manere cromate.
Este alcatuita din panouri vitrate curbe ce au in compozitie un profil din aluminiu lucios si sticla securizata satinata cu grosimea de 6 [mm].
Cabina de dus nu are incluse cadita, bateria si setul de dus

Cabina de duș KUBO se pretează perfect în băile mici având în vedere că ocupă foarte puțin spațiu. Aceasta se montează pe colțul băii, ceea ce o face să fie foarte practică și să nu incomodeze cu nimic amenajarea băii. Este ideală pentru persoanele dinamice, care nu au prea mult timp la dispoziție pentru a petrece în baie și care doresc să nu risipească apa și energia.

Un avantaj al utilizării unei cabine de duș este consumul redus de apă și energie. În comparație cu folosirea unei căzi pentru îmbăiere, cabina de duș este mult mai practică. Durata medie a unui duș este de aproximativ 10 minute, iar apa care se consumă în acest timp este mai puțină decât în cazul umplerii căzii.

Cabina de duș KUBO este alcătuită în cea mai mare parte din geamuri de sticlă securizată, ceea ce o face mult mai ușor de întreținut, în comparație cu o cadă. Sticla este mai puțin predispusă la pătare sau depuneri, astfel este mai simplu de curățat. Acest lucru este un alt beneficiu în cazul în care este folosită de persoane foarte ocupate care nu dispun de mult timp pentru sanitarizarea băii. Cabina de duș KUBO se montează pe cădiță joasă, aflată la nivelul pardoselii. Acest lucru asigură accesul foarte ușor în interiorul ei și de asemenea constituie un avantaj pentru persoanele vârstnice sau pentru copii. Fără praguri înalte există și un risc foarte redus de accidentare, ceea ce face din cabina de duș KUBO să fie foarte sigur de utilizat.

Cu ajutorul cabinei KUBO vom obține un look elegant al băii, cu accente minimaliste. Aceasta este simplu de folosit, comodă și ușor de integrat în orice tip de baie, în special în cele de mici dimensiuni.

Specificatii tehnice

TIP CABINA DUS
BRAND IDEAL STANDARD
SERIE KUBO
MODEL FARA CADITA
MONTAJ PE PARDOSEALA
MATERIAL STICLA SECURIZATA
FINISAJ TRANSPARENT
TRATAMENT SPECIAL SATINAT
TEHNOLOGIE FARA HIDROMASAJ
FORMA SEMIROTUNDA
GROSIME STICLA [MM] 6
LUNGIME [MM] 90 MM
LATIME [MM] 70 MM
INALTIME [MM] 1950 MM
MASA [KG] N/A

Schiță

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse