BUNCAR PELETI PT CAZANE CARIA/VISION, 800L

Adauga un review

4,400.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Depozitarea peleților pentru cazanul CARIA poate fi o problemă dacă nu dispunem de spațiu adecvat. În acest caz ne vine în ajutor buncărul cu capacitate de 800 de litri special realizat pentru cazanul cu funcționare pe peleți CARIA.

Peleții reprezintă un tip de combustibil mult mai avantajos, fiind considerați un produs ecologic. Sunt confecționați din resturi lemnoase reciclate și presate, având densitatea de două ori mai mare decât cea a lemnului. Din acest motiv peleții oferă o putere calorică mult mai mare decât lemnul. Peleții sunt ideali pentru întreținerea focului deoarece au un grad de umiditate foarte scăzut, sub 8%, și lasă foarte puțină cenușă în urma arderii sub 1,5%.

Depozitarea pelețiilor trebuie făcută în condiții speciale, pentru a nu le fi afectate calitățile și pentru a obține cel mai mare randament termic. Buncărul pentru cazanul CARIA oferă un spațiu perfect pentru ținerea peleților fără ca aceștia să pățească ceva. De asemenea acesta oferă și un mod foarte elegant de a depozita peleții și de a organiza spațiul disponibil.

Buncărul se montează alături de cazanul CARIA pentru a putea fi la îndemână ori de câte ori este nevoie. Încărcarea cazanului va deveni mult mai ușor de realizat cu ajutorul buncărului pentru depozitarea peleților.

Cazanul CARIA este o soluție foarte bună pentru a obține mai multă eficiență energetică. Acesta funcționează cu combustibil tip pelete pentru încălzirea locuinței și prepararea apei calde menajere. Controlul cazanului se face prin intermediul unui panou de comandă care se achiziționează separat.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri