Boilere cu o serpentina si rezistenta electrica

Pentru cei aflati in cautarea unor boilere de calitate pentru prepararea si acumularea apei calde menajere, cautarea se opreste in aceasta categorie. Gasiti boilere Vision si Tesy cu diverse capacitati care vor incalzi apa fara probleme prin intermediul rezistentei electrice din dotare fie cu agent termic apa calda sau simultan (rezistenta electrica si agent termic).

Boilerele au corpul din otel emailat la interior si izolat la exterior cu poliuretan, protejat de o tabla din otel, vopsita cu pulbere epoxi – polimerica care le ajuta sa produca performante remarcabile. Boilerele ne permit sa le conectam la surse de incalzire sau de energie alternative. Astfel, daca dispunem de centrala pe lemne/carbuni/peleti, sau de sistem de panouri solare ori fotovoltaice, este foarte simplu sa utilizam pentru prepararea apei calde menajere boilerul termoelectric.

Un plus major al boilerulelor din aceasta categorie este faptul ca mentin temperatura apei constanta. Acest lucru duce si la o reducere semnificativa a consumului de energie. Sunt prevazute si cu protectie antiinghet si protectie impotriva supraincalzirii, ceea ce le confera rezistenta de durata si fiabilitate ridicata.

De regula, utilizarea a doua surse de apa calda, precum dusul si robinetul de la bucatarie, presupune consumarea rapida a cantitatii de apa calda disponibila. Boilerul termoelectric elimina acest inconvenient, oferind apa calda in mod constant.

Boilerele prezentate de Romstal sunt intotdeauna un reper de calitate, performanta si inovatie in domeniu.