Boilere cu 2 serpentine+rez.electrica

Romstal va prezinta in aceasta categorie boilere cu 2 serpentine si rezistenta electrica pentru producerea si acumularea apei calde de consum. Prepararea apei calde menajare in cazul acestor boilere se realizeaza fie prin intermediul rezistentei electrice, fie prin cele doua serpentine interioare care se pot conecta la o sursa de agent termic: cazan, centrala sau panou solar.

Boilerele sunt prevazute cu anod de magneziu pentru protectia optima impotriva coroziunii, indicator de temperatura, intrerupator luminos, termostat, supapa de siguranta si clapeta de sens si termometru. Ele pot fi utilizate facil pentru a satisface nevoile de apa calda pentru familii numeroase.

Boilerele cu 2 serpentine si rezistenta electrica sunt confectionate din materiale foarte rezistente si sunt prevazute cu izolatie termica din spuma poliuretanica. Acest lucru le confera fiabilitate foarte ridicata si eficienta sporita. Pierderile termice sunt destul de mici, iar temperatura apei ramane ridicata mai mult timp.