BOILER VAILLANT, PT MONTAJ SUB CENTRALA VIH 150, 150L

Adauga un review

 • Cod produs: 35VB0150
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: VAILLANT

2,300.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Boiler pentru preparare apa calda menajera cu incalzire indirecta.
Este confectionat din otel carbon protejat la interior cu strat de email si izolat la exterior cu spuma ploliuretanica fara freon.
Serpentina este fixa realizata din otel carbon emailat la exterior.
Include palnie de scurgere (sifon) si anod de magneziu pentru protectie suplimentara la coroziune.
Racordurile sunt amplasate la partea superioara a boilerului

Pentru sisteme de incalzire complete, Vaillant va propune un boiler cu capacitate de 150l care va va permite sa beneficiati de un confort maxim atunci cand aveti nevoie de apa calda menajera. Acest boiler se adapteaza perfect nevoilor dumneavoastra, daca numarul de utilizatori este unul scazut.

Boilerul indirect de producere a apei calde menajere este foate economic si asigura un confort ridicat pentru utilizatori in privinta apei calde menajere. Un alt avanataj este izolarea cu spuma poliuretanica, reducand la minim pierderile de caldura. Protectia anticoroziva este asigurata din constructie (interior din email) si prin anodul de magneziu continut.

Vaillant ofera un boiler din otel inoxidabil de care puteti fi siguri ca va da cel mai bun randament. Calitatea si performantele sunt garantate de un producator recunoscut cu mare experienta in domeniu, Vaillant.

In plus, datorita unui transfer termic excelent al serpentinei si durata de incalzire redusa cele mai bune aceste calitati recomanda boilerul ca fiind alegere potrivita pentru dumneavoastra. Gama de boilere Vaillant este pe deplin compatibila cu centralele Vaillant (centralele in condensatie cu un randament ridicat gama ecoTEC si centralele clasice gama thermoCOMPACT) cat si cu alte marci de centrale - asadar, indiferent de sistem puteti intotdeauna adauga un plus de performanta Vaillant.

 
Mai multe

Specificatii tehnice

PRODUCATOR VAILLANT GROUP ROMANIA SRL
MODEL VIH R 150/6 B
VOLUM [L] 150
VOLUM ACM [L] 144
CLASA DE EFICIENTA B
TEMP. MAXIMA BOILER [°C] 85
TEMP. MAXIMA LUCRU SERP. [°C] 110
SUPRAF. SCHIMB CALDURA SERP. [M2] 0,9 MP
PIERDEREA DE CALDURA [W] 47.1
PRESIUNE MAXIMA BOILER [BAR] 10
PRESIUNE MAXIMA SERPENTINA [BAR] 10
DEBIT ACM LA DT=35 GRD [LMI] 11.3 L/MIN
RACORD INTRARE APA RECE [TOLI] 1 TOLI
RACORD IESIRE ACM [TOLI] 1 TOLI
RACORD INTRARE SERPENTINA [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD IESIRE SERPENTINA [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD GOLIRE [TOLI] -
INALTIME [MM] 988 MM
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 590 MM
GROSIME IZOLATIE [MM] -
MASA [KG] 79
MONTAJ PARDOSEALA
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri