BOILER TERMOELECTRIC CU O SERPENTINA SI REZIST. ELECTRICA, VISION, 80L, 3kW

(2) Adauga un review

 • Cod produs: 81BE0080
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: ELDOMINVEST

620.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 36 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Boiler pentru prepararea si acumularea apei calde menajere.
Prepararea apei se realizeaza fie prin intermediul rezistentei electrice fie cu agent termic apa calda sau simultan (rezistenta electrica si agent termic).
Corpul este din otel, emailat la interior. Este izolat la exterior cu poliuretan, protejat de o tabla din otel, vopsita cu pulbere epoxi - polimerica.
Serpentina este fixa, confectionata din otel acoperita cu email.
Este prevazut cu anod de magneziu pentru protectie la coroziune, termostat de lucru, LED de semnalizare, supapa de siguranta si clapeta de sens, termometru.
Izolatie electrica clasa I

80S ROM este un boiler inovator, care oferă performanțe remarcabile. Boilerul este alcătuit dintr-o serpentină, fiind prevăzut și cu rezistență electrică. Ceea ce îl face cu totul deosebit este faptul că încălzirea apei se poate realiza în trei moduri, fie doar prin serpentină, fie doar prin rezistența electrică sau prin amândouă simultan.

Avantajele unui boiler bivalent

Deși nu are are o capacitate prea ridicată, căci rezervorul are un volum de până la 80 de litri, un boiler termoelectric poate asigura încălzirea continuă a unor cantități foarte ridicate de apă. Astfel acesta este preferat pentru familiile numeroase, care consumă multă apă caldă.

Un alt aspect foarte important este faptul că boilerul ne permite să-l conectăm la surse de încălzire sau de energie alternative. Astfel, dacă dispunem de centrală pe lemne/cărbuni/peleți, sau de sistem de panouri solare ori fotovoltaice, este foarte simplu să utilizăm pentru prepararea apei calde menajere boilerul termoelectric.

Un plus major al boilerului bivalent este faptul că menține temperatura apei constantă. Acest lucru duce și la o reducere semnificativă a consumului de energie, căci sunt evitate fluctuațiile mari de temperatură și asigură un confort mult mai bun în utilizarea apei calde. Astfel, apa nu se va răci la scurt timp și ne vom putem bucura de un duș perfect, chiar dacă, spre exemplu, altcineva folosește apa pentru spălarea vaselor.

Boilerul are pierderi reduse de căldură și ne permite un control foarte precis al temperaturii apei. Timpul de încălzire al apei este mult diminuat, astfel vom scăpa de inconvenientul de a aștepta o perioadă prea mare de timp pentru a beneficia de apă caldă. Acesta este prevăzut și cu protecție antiîngheț și protecție împotriva supraîncălzirii, ceea ce îi conferă rezistență de durată și fiabilitate ridicată.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND ELDOMINVESTE
TIP CONSTRUCTIV BOILER CU O SERP, REZ ELECT.
MONTAJ PERETE
MODEL VISION 80S ROM
VOLUM [L] 80
VOLUM ACM [L] 73
CLASA DE EFICIENTA B
PIERDEREA DE CALDURA [W] 45
TEMP. MAXIMA BOILER [°C] 75
PRESIUNE MAXIMA BOILER [BAR] 8
TEMP. SERPENTINA [°C] N/A
PRESIUNE SERPENTINA [BAR] N/A
SUPRAF. SCHIMB CALDURA SERP. [M2] 0.49
DEBIT ACM LA DT=35 GRD [LMI] 6
RACORD INTRARE APA RECE [TOLI] 1/2
RACORD IESIRE ACM [TOLI] 1/2
RACORD INTRARE SERPENTINA [TOLI] 1/2
RACORD IESIRE SERPENTINA [TOLI] 1/2
RACORD GOLIRE [TOLI] 1/2
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA [W] 3000
INALTIME [MM] 1115
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 385
GROSIME IZOLATIE [MM] 32
MASA [KG] 36.6
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (2 review-uri)

Adaugă un review