BOILER TERMOELECTRIC CU O SERPENTINA SI REZIST. ELECTRICA, PARDOSEALA, VISION, 200L, 3kW

Adauga un review

 • Cod produs: 81BE1200
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: ELDOMINVEST

2,200.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 36 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Boiler pentru prepararea si acumularea apei calde menajere.
Prepararea apei se realizeaza fie prin intermediul unei rezistente electrice, fie cu agent termic apa calda sau simultan (rezistenta electrica si agent termic).
Corpul este din otel, emailat la interior, izolat exterior cu poliuretan si protejat cu o manta din tabla de otel vopsita cu pulbere de epoxi-polimerica.
Suprafata de schimb data de serpentina din otel emailat.
Este prevazut cu anod de magneziu pentru portectie la coroziune, termostat de lucru, LED de semnalizare, supapa de siguranta, termometru si clapeta de sens.
In mufa pentru sonda de temperature poate fi introdus un termostat de comanda suplimentar. Acesta devine parte integranta din sistemul de control termic al sursei alternative de caldura.
Izolatia electrica este in conformitate cu clasa I

Avantajele utilizări unui boiler termoelectric este faptul că este dotat atât cu serpentină, cât și cu rezistență electrică. În acest fel poate fi cuplat la două surse diferite de căldură, una pe bază de agent termic, iar cealaltă electrică. Acest lucru ne oferă o multitudine de posibilități foarte convenabile, care ne ajută la creșterea eficienței energetice.

De asemenea un alt plus al boilerului termoelectric este faptul că ne permite să ne bucurăm de o temperatură a apei ridicată pentru mai multă vreme. De regulă, boilerele simple încălzesc o anumită cantitate de apă care odată ce a fost consumată este nevoie să așteptăm o anumită perioadă până apa este reîncălzită. Acest lucru nu va mai reprezenta un inconvenient cu boilerul termoelectric de la VISION.

Apa se menține caldă în permanență, astfel nu va mai fi o problemă să fie utilizate două surse de apă caldă simultan sau consecutiv. Spre exemplu, dacă cineva spală vasele la bucătărie, altcineva se poate delecta cu un duș sau o baie, fără ca apa să se răcească. Ori dacă cineva dorește să utilizeze dușul imediat după ce a fost folosit de altă persoană, acum acest lucru este posibil cu ajutorul boilerului termoelectric. Nu va trebui să așteptăm mai bine de o oră până când apa ajunge din nou la temperatura dorită.

Boilerul termoelectric poate funcționa conectat la surse de căldură alternative, precum panouri solare sau pompe de căldură. Astfel vom beneficia de soluția ideală pentru reducerea consumului de energie. Controlul termic se poate realiza foarte simplu prin intermediul termostatului încorporat. În acest fel vom putea găsi echilibrul perfect între confort și consum redus de energie.

Capacitatea ridicată a boilerului asigură suficientă apă caldă pentru acoperirea nevoilor unei familii numeroase sau chiar poate fi utilizat în cadrul pensiunilor sau anumitor localuri de dimensiuni mici sau medii.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND ELDOMINVESTE
TIP CONSTRUCTIV BOILER CU O SERP, REZ ELECT.
MONTAJ PARDOSEALA
MODEL VISION 200FM ROM
VOLUM [L] 200
VOLUM ACM [L] 186
CLASA DE EFICIENTA B
PIERDEREA DE CALDURA [W] 83
TEMP. MAXIMA BOILER [°C] 85
PRESIUNE MAXIMA BOILER [BAR] 8
SUPRAF. SCHIMB CALDURA SERP. [M2] 1.21 MP
DEBIT ACM LA DT=35 GRD [LMI] 14.9
RACORD INTRARE APA RECE [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE ACM [TOLI] 3/4
RACORD INTRARE SERPENTINA [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE SERPENTINA [TOLI] 3/4
RACORD GOLIRE [TOLI] 3/4
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA [W] 3000
INALTIME [MM] 1215
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 670
GROSIME IZOLATIE [MM] 85
MASA [KG] 75
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri