0372 123 101
BOILER TERMOELECTRIC CU O SERPENTINA SI REZIST. ELECTRICA, PARDOSEALA, VISION, 150L, 3kW
2.000,00 LEI / BUC   Stoc momentan epuizat
#

BOILER TERMOELECTRIC CU O SERPENTINA SI REZIST. ELECTRICA, PARDOSEALA, VISION, 150L, 3kW


BOILER TERMOELECTRIC CU O SERPENTINA SI REZIST. ELECTRICA, PARDOSEALA, VISION, 150L, 3kW

Cod produs: 81BE1150
Producator: ELDOMINVEST
Garantie: 36 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

2.000,00 LEI / BUC
Pretul include TVA
Pretul include taxa verde: 30.00 Lei
Pretul este pe BUC
Stoc momentan epuizat

Descriere

Boiler pentru prepararea si acumularea apei calde menajere.
Prepararea apei se realizeaza fie prin intermediul unei rezistente electrice, fie cu agent termic apa calda sau simultan (rezistenta electrica si agent termic).
Corpul este din otel, emailat la interior, izolat exterior cu poliuretan si protejat cu o manta din tabla de otel vopsita cu pulbere de epoxi-polimerica.
Suprafata de schimb data de serpentina din otel emailat.
Este prevazut cu anod de magneziu pentru portectie la coroziune, termostat de lucru, LED de semnalizare, supapa de siguranta si clapeta de sens, termometru.
In mufa pentru sonda de temperatura poate fi introdus un termostat de comanda suplimentar. Acesta devine parte integranta din sistemul de control termic al sursei alternative de caldura.
Izolatia electrica este in conformitate cu clasa I

Cum toata lumea stie, apa calda a devenit si este o necesitate iar in sezonul rece devine chiar indispensabila. Graţie noii generaţii de boilere, confortul este mult mai accesibil. Asa ca ne-am gandit la boilerele termoelectrice din otel Vision cu o serpentina pentru apa calda, ca sunt solutia cea mai  simpla si practica care sa rezolve rapid toate problemele legate de apa calda. Boilerul termoelectric este un echipament folosit la prepararea apei calde menajere racordat la o centrală termică sau la  un circuit inchis de incalzire. Soluţia cea mai practică şi economică de a prepara apă caldă menajeră din boilere racordate la o centrală termică este cel mai des utilizată, acest tip de boilere au o serpentină prin care circulă agentul termic incălzit de centrală. Tehnologia boilerelor Vision raspunde chiar si la cele mai exigente cerinţe privind calitatea materiei prime utilizate in fabricaţie cat si a standardelor ridicate privind grosimea izolaţiei termice, suprafaţa de schimb de căldură a serpentinei şi a tratamentului anticoroziv aplicat. Boilerul termoelectric Vision este fabricat cu cea mai noua si moderna tehnologie, care acopera interiorul vasului cu un strat de sticla-ceramica ce asigura o protectie de durata impotriva coroziunii si garanteaza folosirea de lunga durata a boilerului. Sunt sudate in plasma, aceasta tehnologie asigura structura omogena a imbinarii, o rezistenta ridicata la sarcina mecanica. Sunt echipate cu anod de magneziu, care protejeaza rezervorul boilerului impotriva coroziunii electochimice. Cu o capacitate de 150 L, boilerul functioneaza pana la o presiune de 8 bari.Un alt avantaj al boilerului este termoizolatia cu spuma poliuretanica cu o densitate mare si grosime de 18 mm, ce garanteaza pierderi minime de caldura si o economie de energie ridicata. Boilerul termoelectric Vision corespunde cerintelor standardului de stat si are o garantie de 24 luni.

 

Specificatii tehnice

BRAND ELDOMINVESTE
TIP CONSTRUCTIV BOILER CU O SERP, REZ ELECT.
MONTAJ PARDOSEALA
MODEL VISION 150F ROM
VOLUM [L] 150
VOLUM ACM [L] 145
CLASA DE EFICIENTA B
PIERDEREA DE CALDURA [W] 55
TEMP. MAXIMA BOILER [°C] 75
PRESIUNE MAXIMA BOILER [BAR] 8
SUPRAF. SCHIMB CALDURA SERP. [M2] 0.86 MP
DEBIT ACM LA DT=35 GRD [LMI] 8.2
RACORD INTRARE APA RECE [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE ACM [TOLI] 3/4
RACORD INTRARE SERPENTINA [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE SERPENTINA [TOLI] 3/4
RACORD GOLIRE [TOLI] 3/4
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA [W] 3,000
INALTIME [MM] 1,150
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 565
GROSIME IZOLATIE [MM] 57
MASA [KG] 58

Schiță

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse