BOILER TERMOELECTRIC CU O SERPENTINA SI REZIST. ELECTRICA, VISION, 150L, 3kW

Adauga un review

 • Cod produs: 81BE0150
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: ELDOMINVEST

1,000.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 36 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Boiler pentru prepararea si acumularea apei calde menajere.
Prepararea apei se realizeaza fie prin intermediul rezistentei electrice, fie cu agent termic apa calda sau simultan (rezistenta electrica si agent termic).
Corpul este din otel, emailat la interior. Este izolat la exterior cu poliuretan, protejat cu o tabla din otel, vopsita cu pulbere de epoxi-polimerica.
Serpentina este fixa, confectionata din otel, acoperita cu email.
Este prevazut cu anod de magneziu pentru protectie la coroziune, termostat de lucru, LED de semnalizare, supapa de siguranta si clapeta de sens, termometru.
Izolatie electrica clasa I

Boilerul termoelectric VISION cu capacitate de 150 de litri poate furniza apă caldă pentru asigurarea necesarului din cadrul familiilor foarte numeroase. Acesta este o soluție excelentă și pentru a fi utilizat de către pensiuni sau localuri, având o multitudine de beneficii.

În ciuda capacității de stocare foarte ridicate, boilerul termoelectric consumă aproximativ aceiași cantitate de energie precum un boiler obișnuit cu capacitate mult mai redusă. Acest lucru îl face să fie foarte eficient și rentabil, asugurând un confort termic mult mai ridicat.

Motivul pentru care boilerul termoelectric este mult mai performant este faptul că acesta are o funcționare bivalentă. Boilerul este dotat atât cu serpentină, cât și cu rezistență electrică. În acest fel ne oferă trei posibilități ale modului de funcționare. Încălzirea apei se poate realiza fie doar prin intermediul serpentinei, pe bază de agent termic, fie doar prin intermediul rezistenței electrice, fie prin intermediului amândurora.

Acest mod de funcționare ne ajută să evităm consumul excesiv de energie și sp dispunem de apă caldă în orice moment. Nu mai trebuie să așteptăm prea mult timp pînă câns se prepară apa caldă și putem folosi mai multe surse de apă caldă simultan fără nici un inconvenient.

Familiile numeroase pot consuma cantități însemnate de energie. Cu ajutorul boilerului termoelectric putem realiza un mai bun control al consumului, optând pentru surse de energie alternative. Acest lucru ne oferă mai multe variante pentru care putem opta. Boilerul termoelectric VISION poate funcționa pe bază de energie solară, pompe de căldură sau cazane pe lemne/cărbuni/peleți. În acest mod putem crește eficiența energetică a locuinței și putem beneficia de costuri mult mai reduse de exploatare.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND ELDOMINVESTE
TIP CONSTRUCTIV BOILER CU O SERP, REZ ELECT.
MONTAJ PERETE
MODEL VISION 150M ROM
VOLUM [L] 150
VOLUM ACM [L] 142
CLASA DE EFICIENTA C
PIERDEREA DE CALDURA [W] 55
TEMP. MAXIMA BOILER [°C] 75
PRESIUNE MAXIMA BOILER [BAR] 8
TEMP. SERPENTINA [°C] N/A
PRESIUNE SERPENTINA [BAR] N/A
SUPRAF. SCHIMB CALDURA SERP. [M2] 0.89
DEBIT ACM LA DT=35 GRD [LMI] 10.6
RACORD INTRARE APA RECE [TOLI] 1/2
RACORD IESIRE ACM [TOLI] 1/2
RACORD INTRARE SERPENTINA [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE SERPENTINA [TOLI] 3/4
RACORD GOLIRE [TOLI] 1/2
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA [W] 3000
INALTIME [MM] 1415
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 460
GROSIME IZOLATIE [MM] 32
MASA [KG] 55.5
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri