BOILER TERMOELECTRIC CU DOUA SERPENTINE SI REZIST. ELECTRICA, VISION, 150L, 3kW

Adauga un review

 • Cod produs: 81BE0201
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: VISION

1,850.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 36 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 40.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Boiler pentru producerea si acumularea apei calde de consum. Prepararea apei calde menajare se realizeaza fie prin intermediul rezistentei electrice, fie prin cele doua serpentine interioare care se pot conecta la o sursa de agent termic: cazan, centrala sau panou solar.
Izolatia termica este un amestec de spuma poliuretanica fara continut de freon. Rezervorul este acoperit cu email din zirconiu durabil.
Este prevazut cu anod de magneziu pentru protectia optima impotriva coroziunii, indicator de temperatura, intrerupator luminos, termostat, supapa de siguranta si clapeta de sens, termometru

Boilerul termoelectric cu două serpentine de la VISION este special realizat pentru a furniza o cantitate mare de apă caldă menajeră. Este dotat cu două serpentine, care asigură încălzirea apei într-un timp mult mai scurt, având capacitate de înmagazinare de 150 de litri.

Boilerul este perfect pentru a fi utilizat în cadrul familiilor numeroase, unde este nevoie de un aport mai mare de apă caldă. Datorită dimensiunilor mari ale acestuia, vom beneficia de mai multă apă caldă, pentru mai mult timp, fără să fie nevoie să așteptăm prea mult până când apa ajunge la temperatura dorită.

Boilerul poate funcționa prin conectarea la una sau mai multe surse de căldură, precum cazanele pe combustibil solid sau panourile solare. În acest fel vom putea economisi o mare parte din consumul de energie. Boilerul termoelectric poate fi ușor adaptabil mai multor modalități de funcționare, astfel încât putem să o alegem pe cea mai convenabilă nouă.

Este simplu de folosit și de reglat în funcție de preferințe. Cu ajutorul acestuia ne putem desfăta cu suficientă apă caldă chiar și în perioadele reci ale anului. Este perfect în special dacă dorim să utilizăm surse alternative de energie, mai ecologice și mult mai puțin costisitoare.

Boilerul este confecționat din materiale foarte rezistente și este prevăzut cu izolație termică din spumă poliuretanică. Acest lucru îi conferă fiabilitate foarte ridicată și eficiență sporită. Pierderile termice sunt destul de mici, iar temperatura apei rămâne ridicată mai mult timp.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND ELDOMINVESTE
TIP CONSTRUCTIV BOILER CU 2 SERP, REZ ELECT.
MONTAJ PERETE
MODEL VISION 150M DUAL ROM
VOLUM [L] 150
VOLUM ACM [L] 140
CLASA DE EFICIENTA B
PIERDEREA DE CALDURA [W] 54
TEMP. MAXIMA BOILER [°C] 75
PRESIUNE MAXIMA BOILER [BAR] 8
SUPRAF. SCH. CALDURA SER. SUP. [MP] 0.3
SUPRAF SCHIMB CALDURA SERP INF [MP] 0.89
DEBIT ACM LA DT=35 GRD [LMI] N/A
RACORD INTRARE APA RECE [TOLI] 1/2
RACORD IESIRE ACM [TOLI] 1/2
RACORD INTRARE SERP. SUP. [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE SERP. SUP. [TOLI] 3/4
RACORD INTRARE SERP. INF. [TOLI] 3/4
RACORD IESIRE SERP. INF. [TOLI] 3/4
RACORD GOLIRE [TOLI] 1/2
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA [W] 3000
INALTIME [MM] 1415
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 460
GROSIME IZOLATIE [MM] 32
MASA [KG] 59.5
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Review-uri