BOILER PE LEMNE, IZOLAT, CU REZISTENTA EL. 90L

Adauga un review

1,850.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

©
Boiler pe lemne cu doua surse sub forma cilindrica este destinat producerii apei calde menajere, utilizand pentru ardere combustibil solid (lemn, deseuri de lemn, carbune, cocs, brichete, rumegus).
Acesta este echipat cu o rezistenta electrica termostatata ce permite incalzirea apei cu ajutorul energiei electrice.
Invelisul exterior al boilerului este realizat din tabla protejata prin vopsire cu pulberi in camp electrostatic de culoare alba sau maro. Izolatia termica este realizata cu vata minerala caserata cu folie de aluminiu. Instalatia electrica este alcatuita din rezistenta electrica termostat cu sonda, lampa de semnalizare.
Acesta respecta cerintele din directiva de joasa tensiune. Este dotat cu adaptor multiplu pentru cosul de fum (110/140 mm), termometru, sicane de curatat tevile de fum.
Montajul se face obligatoriu cu supapa de sigurata reglata la 6 bari.

Soba pentru boilerele cu lemn au corpul executat din tabla, fiind captusite in interior cu material refractar.
In partea superioara sobele au inelul de asezare pentru boilerul cu lemne. Gratarul are prevazut un scuturator, iar cenusarul este executat din tabla.
Protectia exterioara a corpului sobei inclusiv a cenusarului se face prin vopsire cu vopsea termorezistenta la 600ºC, de culoare neagra.
Dimensiuni soba:
Inaltime: 470 mm
Latime: 470 mm
Adancime:442 mm
Masa: 39 Kg

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND ELTIM
TIP CONSTRUCTIV BOILER PE LEMNE CU REZISTENTA
MONTAJ PARDOSEALA
MODEL CB2S
VOLUM [L] 90
VOLUM ACM [L] 90
TEMP. MAXIMA BOILER [°C] 90
PRESIUNE MAXIMA BOILER [BAR] 6
DEBIT ACM LA DT=35 GRD [LMI] N/A
RACORD INTRARE APA RECE [TOLI] 1
RACORD IESIRE ACM [TOLI] 1
RACORD GOLIRE [TOLI] N/A
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA [W] 2000
INALTIME [MM] 1630
LATIME [MM] 440
ADANCIME [MM] 470
GROSIME IZOLATIE [MM] N/A
MASA [KG] 52
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri