BOILER ELECTRIC, ATLANTIC O'PRO, 80L, 2000W

Adauga un review

440.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Pretul include taxa verde: 10.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Boiler electric cu acumulare confectionat din otel, emailat la interior si izolat cu spuma de poliuretan de inalta densitate.
Anodul de magneziu este protejat de o rezistenta, ce are rolul de a neutraliza potentialele electrice din rezistenta pentru incalzire si boiler, crescand eficienta si durata de viata.
Gradul de protectie, conform standardelor europene, este IP 24 sau IP 25, printr-un ansamblu dielectric.
Este echipat cu termostat reglabil, semnalizat cu LED, anod de magneziu, difuzor pentru apa rece (pe intrare), colector de inox pentru apa calda (pe iesire), element de incalzire imbracat in cupru

Boilerul electric din oțel este o soluție simplă și eficientă pentru furnizarea apei calde menajere în orice moment avem nevoie. Acesta are o capacitate de stocare a apei de 80 de litri, care este suficientă pentru acoperirea nevoilor unei familii obișnuite. Cantitatea de apă caldă este disponibilă în permanență, iar reîncălzirea apei după cunsumul acesteia durează apoximativ o oră.

Cei 80 de litri ajung pentru efectuarea tuturor activităților curente dintr-o locuință, precum spălatul vaselor sau dușul zilnic. Pe măsură ce apa este utilizată, boilerul se reîncarcă și necesită un anumit timp pentru a furniza apa la temperatura maximă dorită. Temperatura maximă la care putem regla boilerul este de 65 de grade celsius, iar dacă dorim un consum energetic mai redus putem selecta o altă valoare prin ajustarea termostatului din dotare.

Boilerul se montează în poziție verticală, fiind recomandat să fie situat în apropierea surselor de apă. În acest fel apa caldă ajunge mai repede atunci când dechidem robinetul. Datorită faptului că boilerul funcționează prin acumulare, apa caldă este disponibilă în permanență, fără să fie nevoie să așteptăm un anumit timp până se încălzește. În acest fel reducem consumul de apă și cel de energie.

Boilerul este prevăzut cu izolație specială care asigură menținerea temperaturii apei la un nivel constant și nu permite pierderi prea mari de căldură. În acest fel crește eficiența energetică a acestuia. Boilerul are o rezistență crescută și poate dura o lungă perioadă de timp, fără probleme deosebite. Din acest motiv este preferat de foarte mulți oameni ca soluție pentru furnizarea apei calde. Acesta funcționează pe bază de electricitate, putând să fie instalat oriunde există sursă de curent disponibilă. Nu este nevoie de racordare la gaze, astfel că este o soluție accesibilă oricui și foarte convenabilă.

Mai multe

Specificatii tehnice

PRODUCATOR ATLANTIC EGIPT
CAPACITATE BOILER [L] 80
CLASA DE RANDAMENT ENERGETIC C
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 65
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
RACORD INTRARE [TOLI] 1/2 TOLI
RACORD IESIRE [TOLI] 1/2 TOLI
DIAMETRU [MM] 433 MM
PROFILUL DE SARCINA L
NIVEL PUTERE ACUS. INT. (LWA) [dB] 15 DB
ENERG. EL. CONSUM. (STAND-BY) [KWO] 1.23
CONSUM AN ENERG EL PREP ACM [kWh] 2815
MONTAJ VERTICAL
MODEL O'PRO VERTICAL
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA [W] 2000
INALTIME [MM] 814 MM
LATIME [MM] -
ADANCIME [MM] -
MASA [KG] 20
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri