BOILER ELECTRIC, ATLANTIC O'PRO, 30L, 2000W

Adauga un review

390.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Boiler electric cu acumulare confectionat din otel, emailat la interior si izolat cu spuma de poliuretan de inalta densitate.
Anodul de magneziu este protejat de o rezistenta, ce are rolul de a neutraliza potentialele electrice din rezistenta pentru
incalzire si boiler, crescand eficienta si durata de viata.
Gradul de protectie, conform standardelor europene, este IP 24 sau IP 25, printr-un ansamblu dielectric.
Este echipat cu termostat reglabil, semnalizat cu LED, anod de magneziu, difuzor pentru apa rece (pe intrare), colector de inox
pentru apa calda (pe iesire), element de incalzire imbracat in cupru.
Include supapa de siguranta

Boilerul electric de la ATLANTIC EGIPT este soluția perfectă pentru prepararea apei calde menajere pentru întreaga familie. Boilerul are o capacitate de stocare a apei de 30 de litri, suficientă pentru acoperirea nevoilor de apă calde dintr-o locuință. Acesta este destinat locuințelor care nu sunt racordate la gaze naturale, funcționând doar prin conectarea la curent electric.

Boilerul este conceput pentru montare deasupra lavoarului, iar dimensiunile acestuia nu ocupă prea mult spațiu. Astfel putem instala boilerul fără dificultate și fără ca acesta să incomodeze în nici un fel. Boilerul este dotat cu sisteme de protecție prin care este sporită eficiența și fiabilitatea acestuia. Prin aceasta se obține o durabilitate mult mai mare a boilerului, iar funcționarea acestuia se va desfășura fără probleme.

Boilerul este prevăzut cu termostat prin care putem regla capacitatea maximă de încălzire a apei. În acest fel putem controla atât consumul energetic, cât și confortul termic dorit. O putere termică mai ridicată corespunde și unui timp mai îndelungat al dușului sau băii. În funcție de numărul persoanelor din locuință putem stabili un anumit nivel termic pentru ca fiecare membru al familiei să beneficieze de suficientă apă caldă. Prin intermediul termostatului putem regla temperatură maximă a apei calde astfel încât să reducem din consumul energetic. În acest fel scurtăm și perioada petrecută la duș, ceea ce ne va ajuta la economisirea eficientă a resurselor.

Locuințele care nu beneficiează de furnizare de gaz metan pot dispune de utilitățile necesare traiului cotidian. Cu ajutorul boilerului electric ne putem bucura de mai mult confort în viața noastră. Acesta va îmbunătăți radical desfășurarea activităților cotidiene, cum ar fi spălatul vaselor, utilizarea lavoarului sau a dușului. Acesta este foarte simplu de utilizat, tot ce este nevoie este să fie introdus în priză și să fie setat termostatul la nivelul termic dorit. Apa caldă va fi disponibilă oricând este necesar, căci boilerul funcționează fără întrerupere.

Mai multe

Specificatii tehnice

CLASA DE RANDAMENT ENERGETIC C
MASA [KG] 12.5
MONTAJ PE LAVOAR
PROFILUL DE SARCINA S
NIVEL PUTERE ACUS. INT. (LWA) [dB] 15 DB
CONSUM AN ENERG EL PREP ACM [kWh] 606
PRODUCATOR ATLANTIC EGIPT
MODEL O'PRO VERTICAL WALL-MOUNTED
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 65
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
CAPACITATE BOILER [L] 30
RACORD INTRARE [TOLI] 1/2 TOLI
RACORD IESIRE [TOLI] 1/2 TOLI
LATIME [MM] -
INALTIME [MM] 623 MM
ADANCIME [MM] -
DIAMETRU [MM] 338 MM
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
ENERG. EL. CONSUM. (STAND-BY) [KWO] 0.76
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA [W] 2000
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri