BIDEU SUSPENDAT AMPHORA, L.38xA.57xH.36cm

Adauga un review

  • -80 %
  • Cod produs: 79SE9039
  • Parteneri Romstal: *^
  • Producator: SEREL

1,950.01 LEI (Reducere 80%)

390.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bideu AMPHORA suspendat, de forma ovala, echipat cu un orificiu de preaplin si un orificiu pentru baterie.
Este livrat fara baterie

Bideul suspendat AMPHORA se utilizează alături de vasul de WC din aceiași gamă. Acesta respectă aceleași linii clare și structurate ale gamei, integrându-se perfect într-o baie modernă și elegantă.

Bideul suspendat, precum vasul de WC suspendat, se întreține mult mai ușor. Corpul acestuia nu atinge podeaua, astfel baia este mai ușor de curățat. Dimensiunile reduse ale bideului sunt perfecte dacă nu avem prea mult timp de alocat curățeniei generale, căci se spală rapid și ușor.

Gama AMPHORA este realizată pentru a îndeplini nevoile actuale ale omului contemporan. Este axată pe elemente practice, ușor de întreținut și foarte comode, pentru a ne oferi tot confortul de care avem nevoie.

Eleganța băii stă în micile detalii și în ansamblul pe care îl crează. Cu ajutorul bideului din gama AMPHORA vom beneficia de rafinament și eleganță desăvârșită. Liniile simple și clare dau impresia de precizie și siguranță,

Bideul este o piesă sanitară tot mai populară și utilizată de tot mai mulți oameni. Cu ajutorul acestuia ne putem păstra prospețimea și igiena ireproșabilă pe tot parcursul zilei. Bideul AMPHORA este foarte simplu de folosit, fiind prevăzut cu un mic robinet. Acesta se montează alături de vasul de toaletă din aceiași gamă, pentru a facilita mutarea de pe un vas pe altul.

Bideul este prevăzut cu o mică baterie care declanșează un jet nu foarte puternic de apă. Acesta este foarte sigur de utilizat, fără să provoace vreun disconfort. Bideul suspendat AMPHORA este perfect pentru orice tip de baie, încadrându-se cu ușurință și în băile de mici dimensiuni.

Mai multe

Specificatii tehnice

ADANCIME [MM] 555 MM
INALTIME [MM] 360 MM
LUNGIME [MM] 380 MM
MASA [KG] 17.7
MATERIAL CERAMICA
CULOARE ALBA
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri