BEC LED LUMANARE E14 C35 Ø35x102MM 5W 230V LUMINA CALDA

Adauga un review

7.09 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 0.28 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Becul LED reprezinta o alternativa la becurile incandescente sau fluorescente, caracterizat de durata de viata mai mare, rezistenta la socuri si vibratii, eficienta si consum redus de energie. LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Becul led tip lumânare este perfect pentru a fi aplicat la diverse dispozitive pentru iluminat pentru a crea detalii luminoase deosebite în orice încăpere. Acesta asigură o putere de iluminare redusă, fiind perfect pentru lampe, veioze, aplice sau alte dispozitive de mici dimensiuni pentru un iluminat discret.

Principalele avantaje oferite de becul led tip lumînre constau în utilizarea tehnologiei led pentru producerea luminii. Cu ajutorul becului led vom obține eficiență energetică foarte ridicată, căci ledurile consumă foarte puțină energie, în timp ce emit o lumină foarte puternică.

Explicația pentru acest fenomen constă în faptul că ledurile generează lumină fără aport de căldură. Dacă, prin comparație, un bec incandescent utilizează până la 90% din energia primită sub formă de căldură, becul led convertește aproape integral energia primită în lumină. Acest lucru face ca ledurile să fie cea mai eficientă metodă de iluminare.

Calitatea iluminatului este un alt beneficiu pe care ledurile îl oferă. Lumina produsă de leduri este cea mai apropiată de lumina albă naturală, având prin urmare și o multitudine de beneficii. Ledurile nu pâlpâie chiar dacă pot exista fluctuații de tensiune. Lumina acestora nu este obositoare și nu emite radiații UV sau infraroșii care pot afecta sănătatea noastră.

Becul led tip lumânare este foarte durabil și rezistent. Durata medie de utilizare a unui bec led este de până la 50.000 de ore, acesta rămânând funcțional în continuare. Ledurile nu explodează și nu se strică brusc, ci urmează un proces treptat de pierdere a luminozității. Astfel, prin folosirea becului led nu ne expunem nici unui risc de accidentare. Becul led tipm lumânare este foarte sigur de utilizat, fiind soluția optimă pentru creșterea eficienței energetice a locuinței.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND V-TAC
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 6 W
LUMINA CALDA
INTENSITATEA LUMINOASA 470 LM
TEMP. DE CULOARE 2700 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 20000 H
SOCLU E14
UNGHI 180 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri