BEC LED LUMANARE DECOR E14 C35BT Ø35x115MM 3W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

8.79 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 0.28 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Eficiența energetică a unei locuințe sau clădiri o putem obține foarte simplu, înlocuind vechile surse de iluminat cu becuri led. Ledurile sunt cele mai performante dispozitive de produs lumina, care au o multitudine de avantaje.

Economie de energie electrică

Unul dintre cele mai importante avantaje ale ledurilor este faptul că au cel mai mic consum de energie. Deoarece ledurile produc lumină fără aport de căldură, energia primită este convertită în mare parte doar în lumină și nu este irosită sub formă de căldură.

Consumul de energie pentru iluminat va fi cu până la 90% mai mic dacă utilizăm leduri. Ledurile sunt foarte eficiente și sigur de folosit, fiind cea mai bună soluție în materie de iluminat.

Iluminare de calitate

Ledurile oferă o lumină mult mai bună, aproape de cea naturală, care nu obosește ochii. Lumina nu vibrează şi nu străluceşte, chiar dacă pt exista fluctuații de tensiune. Sunt perfecte pentru birou sau pentru camerele de zi unde petrecem mai mult timp. Spre deosebire de alte tipuri de becuri, lumina ledurilor este stabilă din punct de vedere cromatic, iar becurile led pot fi integrate în sisteme de control a luminozității. Acestea sunt foarte adaptabile și versatile.

Ecologice

Utilizarea ledurilor este un mod excelent de a contribui la ecologizarea mediului și la diminuarea poluării. Consumul redus de energie înseamnă concomitent și emisii de noxe mult mai mici.

Nu conţin substanţe poluante, spre deosebire de alte becuri ecologice care conțin mercur. Sunt foarte sigur de folosit, fără a exista vreau risc pentru sănătatea noastră sau a mediului înconjurător. Sunt reciclabile și nu generează multe deșeuri.

Durată mare de viață

Ledurile sunt o investiție sigură, având o durată de viață situată între 50.000 și 100.000 de ore. Sunt foarte rezistente la lovituri sau căzături, iar durata de întrebuințare nu este afectată de numărul de aprinderi/stingeri. Ledurile nu se ard, precum clasicele becuri incandescente, astfel că nu există nici un risc de accidentare dacă le folosim.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 3 W
LUMINA RECE
INTENSITATEA LUMINOASA 300 LM
TEMP. DE CULOARE 6000 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 30000 H
SOCLU E14
UNGHI 220 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri