BEC LED G9 Ø16x59MM 4W 220V LUMINA CALDA

Adauga un review

12.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Becul LED reprezinta o alternativa la becurile incandescente sau fluorescente, caracterizat de durata de viata mai mare, rezistenta la socuri si vibratii, eficienta si consum redus de energie. LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Cea mai bună alternativă pentru iluminat o reprezintă de departe becurile cu leduri. Acestea sunt sigur de folosit, foarte rezistente și durabile, dar și foarte economice.

Ce sunt ledurile și cum funcționează?

Ledurile sunt diode semiconductoare care emit lumină. Acestea produc lumina rece, fără aport de căldură. Intensitatea luminoasă a ledurilor este de până la de 10 ori mai mare decât a unui bec incandescent.

Ledurile sunt foarte eficiente, au un consum modic de energie și randament luminos foarte ridicat.

Tehnologia ledurilor a ajuns foarte avansată, astfel că în prezent acestea au capacitatea de a emite lumină în toate unghiurile, nu doar într-o direcție, au stabilitate cromatică foarte bună, iar lumina albă pe care o produc se apropie de lumina albă ideală, asemănătoare celei naturale.

Beneficiile ledurilor

În primul rând becul led este foarte economic, având un consum de energie redus. Dacă înlocuim toate becurile din casă cu becuri led vom beneficia de un consum de energie cu 70-90% mai mic . Ledurile sunt foarte eficiente căci nu irosesc energia și o utilizează aproape exclusiv pentru a produce lumină.

Un alt aspect foarte important în privința ledurilor este faptul că au durată foarte mare de viață. Becurile incandescente pot ajunge până la 2000 de ore de funcționare, cele fluorescente până la 15.000 de ore, iar ledurile pot depăși cu ușurință 50.000 de ore de funcționare, ajungând chiar până la 100.000 de ore.

Sunt 100% sigur de utilizat. Ledurile nu se sparg cu ușurință, deoarece sunt acoperite cu o sticlă dură de plastic. Sunt foarte rezistente la lovituri, căzături sau zgâlțâieli, astfel că se transportă cu mult mai ușor decât alte tipuri de becuri.

Ledurile nu conțin mercur sau alte substanțe toxice. Utilizarea lor nu prezintă nici un risc pentru sănătate sau pentru mediu. Sunt ecologice, contribuie la reducerea poluării și sunt reciclabile.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 4 W
LUMINA CALDA
INTENSITATEA LUMINOASA 230 LM
TEMP. DE CULOARE 3000 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 30000 H
SOCLU G9
UNGHI 360 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri