BEC LED G4 Ø13x38MM 2W 12V LUMINA RECE

Adauga un review

7.49 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Becul cu led G4 de la ROOMLUX cu lumină rece reprezintă alegerea optimă pentru iluminatul locuinței. Acesta are un consum modic de energie, de doar 2W, fiind practic incomparabil mai bun decât orice altă variantă de becuri. Eficiența ridicată și rezistența reprezintă avantajele cele mai importante ale acestui bec, pe lângă siguranța în utilizare și lipsa poluării.

Consumul energetic aproape că nu va fi înregistrat de contoar prin folosirea becului cu led G4. Putem monta becul în orice încăpere a locuinței, dacă dorim un efect cu tentă albăstruie a luminii ambientale.

Spre deosebire de becurile incandescente, becul cu led nu transformă energia primită în căldură. Astfel, eficiența acestuia este foarte ridicată. Un bec incandescent risipește mai mult de 90% din energie, fără a o utiliza în vreun fel. Becul cu led utilizează la maximum energia primită și nu o disipă în exterior.

becuri cu led

Becurile incandescente sunt confecționate din sticlă ușor casabilă, care nu oferă nici o protecție. Tuburile fluorescente conțin substanțe periculoase, precum mercurul, care este extrem de toxic. Ambele variante sunt contraindicate deoarece prezintă un risc ridicat de accidente. Becul cu led este foarte rezistent. Acesta este prevăzut cu o sticlă groasă, care nu se sparge. De asemenea, acesta nu conține nici un fel de substanțe periculoase, care ne pot pune sănătatea în pericol.

Becul cu led G4 nu poluează. Deoarece consumă o cantitate infimă de energie, becul nu presupune emisii polunate ridicate precum în cazul altor tipuri de surse de iluminat. În acest fel contribuim la crearea unui mediu înconjurător mai curat și mai sănătos.

Durabilitatea becului cu led este cu până la de 20 de ori mai mare față de becurile incandescente. Folosirea becului cu led este mult mai sigură, acesta prezentând un risc extrem de scăzut de accidente.

Cu un consum extrem de mic de energie și durabilitate mare, becul cu led G4 reprezintă o alegere ideală pentru iluminatul încăperilor. Prin utilizarea acestuia putem contribui la ecologizarea mediului, în timp ce beneficiem de costuri modice la consumul de energie.lumina calda rece
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 12 V/HZ
PUTERE [W] 2 W
LUMINA RECE
INTENSITATEA LUMINOASA 140 LM
TEMP. DE CULOARE 6000 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 25000 H
SOCLU G4
UNGHI 200 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri