BEC LED E27 G70 Ø70x120MM 12W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

10.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 0.28 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Becul LED reprezinta o alternativa la becurile incandescente sau fluorescente, caracterizat de durata de viata mai mare, rezistenta la socuri si vibratii, eficienta si consum redus de energie. LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Dacă dorim un iluminat de cea mai bună calitate, cu un consum foarte redus de energie, atunci putem apela fără grijă la soluția oferită de becurile led. Becurile led au avantaje mult mai numeroase decât alte surse de iluminat și sunt cea mai bună opțiune în prezent pentru iluminatul interior sau exterior.

Cum funcționează?

Ledurile sunt diode semiconductoare care emit lumină. În prezent acestea au fost perfectate astfel încât să distribuie uniform lumina în interior și să producă lumină albă. Un bec led conține mai multe astfel de diode, care acționează independent una de cealaltă, încât dacă una se deteriorează, celelalte nu sunt afectate și emit lumină în continuare. Diodele emit lumina fără aport termic, de aceea vom observa că suprafața becului rămâne rece la atingere atunci când este utilizat.

Calitățile ledurilor

Ledurile au o multitudine de avantaje. Acestea produc lumină puternică cu un consum foarte mic de energie. Ledurile sunt cele mai economice dispozitive de iluminat, ajutându-ne să reducem foarte mult din consumul de energie pentru iluminatul încăperilor.

Intensitatea luminii este foarte ridicată, fără însă a crea vreun disconfort vizual. Lumina produsă de leduri este foarte benefică, fiind recomandă pentru persoanele cu anumite sensibilități. Aceasta este asemănătoare luminii naturale, iar anumite studii demonstrează chiar că are efecte pozitive și asupra creșterii plantelor în procesul de fotosinteză.

Pot fi ușor de integrat în sisteme de automatizare pentru controlul luminozității și a funționalității. Putem opta pentru aplicații de reglare a luminii care ne permit o libertate mare de manevrare. Acestea pot să ne ofere posibilitatea de a opta pentru lumina într-o anumită culoare, pentru reducerea intensității luminoase și pentru a porni/opri becurile.

Ledurile se mai caracterizează și prin faptul că nu produc poluare și sunt sigur de utilizat. Sunt foarte ecologice din mai multe puncte de vedere. Au consum mic de energie și durată lungă de viață, ceea ce înseamnă mai puține noxe și mai puține deșeuri. Nu conțin mercur sau alte substanțe toxice, astfel nu prezintă nici un fel de pericol pentru sănătatea noastră sau a celor din jur.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 12 W
LUMINA RECE
INTENSITATEA LUMINOASA 930 LM
TEMP. DE CULOARE 6000 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 30000 H
SOCLU E27
UNGHI 220 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri