BEC LED E27 G60 Ø60X110MM 9-10W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

7.19 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Soluția cea mai bună pentru iluminat o reprezintă becurile cu leduri. ROOMLUX a conceput becuri pentru orice preferințe, cu putere mai mare sau mai mică de iluminare. Pentru iluminatul încăperilor de dimensiuni medii cel mai potrivit este becul led cu putere de 10W. Acesta asigură lumină la fel de puternică precum un bec incandescent cu putere de 60-70W.

Ledurile sunt cea mai bună alegere în materie de iluminat. Acestea se caracterizează prin consumul mult mai redus de energie, durata foarte mare de viață, lumina de calitate înaltă, rezistență la șocuri mecanice, fiind cele mai ecologice și economice dispozitive pentru iluminat.

Economiii considerabile la energie

Becul cu leduri este foarte eficient căci acesta produce lumina la rece. Astfel nu are nevoie să se încălzească pentru a genera lumină, ceea ce ar însemna o risipă foarte mare de energie. De aceea ledurile au un consum mult mai redus.

Sigure și ecologice

Becurile led sunt rezistente la lovituri, nu se deteriorează în urma aprinderilor repetate și nu conțin mercur. Sunt sigur de folosit, fără să prezinte nici un fel de risc pentru sănătatea noastră. Sunt cele mai ecologice dispozitive pentru iluminat deoarece au un consum modic de energie și au durata ridicată de viață, ceea ce înseamnă că duc la producerea unor cantități mult mai mici de deșeuri în urma folosirii.

Lumină naturală

O caracteristică a ledurilor este faptul că lumina pe care o emit este foarte apropiată de cea naturală. Lumina ledurilor este o lumină albă pură, fiind considerată mult mai adecvată pentru confortul nostru vizual. Ledurile sunt benefice pentru privirea umană și nu obosesc ochii.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 9 W
LUMINA RECE
INTENSITATEA LUMINOASA 675 LM
TEMP. DE CULOARE 6000 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 30000 H
SOCLU E27
UNGHI 220 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri