BEC LED E27 G60 Ø60x110MM 6W 230V LUMINA CALDA

Adauga un review

  • -7 %

17.90 LEI (Reducere 7.77%)

16.51 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Ledurile reprezintă soluția cea mai eficientă și rentabilă pentru iluminat. Tehnologia led este accesibilă oricui, având beneficii și avantaje pe care nici o altă sursă de iluminat nu le are. Cea mai ridicată eficiență, cea mai mare durată de viață, cea mai bună rezistență și lumina de cea mai bună calitate, sunt principalele atu-uri ale ledurilor. Pe lângă acestea mai putem enumera: controlul facil al intensității luminoase și posibilitatea automatizării, fiabilitate maximă și risc de accidente aproape nul, iar nu în ultimul rând acesta contribuie la reducerea semnificativă a poluării.

Becul cu led oferă o putere de iluminare mare cu un consum energetic foarte mic. Astfel, ledurile au capacitatea de a ilumina cu o intensitate de 10 ori mai mare decât becurile incandescente. Aceste lucru se datorează diodelor semiconductoare care emit lumină și care produc o intensitate luminoasă de 150 lumeni/W, spre deosebire de becurile incandescente care produc doar 15 lumeni/W.

Eficiența energetică foarte mare a ledurilor se datorează faptului că acestea produc lumina rece. Ledurile utilizează integral energie primită pentru a produce lumină, fără să necesite încălzirea prealabilă, precum becurile incandescente. Acestea din urmă utilizează doar 10% din energie pentru producerea luminii efective, restul de 90% fiind irosit sub formă de căldură inutilizabilă. Ledurile au o durată foarte mare de viață și rezitență mare la șocuri mecanice.

Ledurile pot dura practic neliminitat, diminuându-și în timp doar capacitatea de iluminare. Durata de viață a ledurilor nu depinde de numărul aprinderilor și stingerilor. Lumina provenită de la leduri este de o calitate incomparabilă cu a celorlalte moduri de iluminat. Fiind mai apropiată de lumina naturală, aceasta nu obosește privirea și nu deranjează vizual. Consumul redus de energie înseamnă costuri mult mai mici pentru factură, și de asemenea înseamnă și diminuarea emisiilor poluante. Ledurile sunt prietenoase cu mediul și nu conțin nici un fel de substanțe nocive.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 6 W
LUMINA CALDA
INTENSITATEA LUMINOASA 600 LM
TEMP. DE CULOARE 3000 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 30000 H
SOCLU E27
UNGHI 220 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri