BEC LED E27 G45 Ø45X78MM 3-4W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

12.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Soluția cea mai bună pentru iluminat o reprezintă becurile led. Acestea au o eficiență foarte ridicată, ceea ce determică și consumul foarte scăzut al acestora. Becul spot led cu lumină rece de la Roomlux poate fi montat cu ușurință în orice încăpere pentru a crea efecte vizuale deosebite. Avantajul ledurilor este că pot fi controlate prin sisteme automatizate pentru a oferi confortul vizual pe care îl dorim.

Ledurile au o eficiență energetică mult mai mare decât becurile incandescente. Becurile tradiționale ce emit lumina prin filament utilizează doar 5% din energia primită pentru a produce lumina efectivă. Asta înseamnă o risipă uriașă de 95% din energie sub formp de căldură inutilizabilă. Căldura excedentară afectează sticla din care este confecționat becul cu incandescență, ceea ce duce la scurtarea duratei de viață a acestuia.

Ledurile sunt acoperite cu o sticlă foarte rezistentă care nu se sparge. Din acest motiv au o durată foarte mare de viață. Becurile led nu se deterioreză total în timp, doar intensitatea luminoasă poate fi afectată după depășirea limitei de utilizare maximă. Astfel, becurile led nu necesită înlocuire, putând funcționa practic nelimitat.

Becurile led nu poluează. Acestea nu conțin nici un fel de substanțe toxice care pot afecta sănătatea noastră sau a mediului. Becurile fluorescente sunt cele mai nocive, fiindcă au în compoziție cantități periculoase de mercur. În plus, acestea se deteriorează cu ușurință, ceea ce face nesigură întrebuințarea lor.

Consumul redus de energie al becurilor cu led înseamnă atât costuri mai mici la factură, cât și poluare diminuată. Cu ajutorul ledurilor putem asigura iluminatul încăperilor în mod creativ și foarte eficient, cu un minim de investiție.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 4 W
LUMINA RECE
INTENSITATEA LUMINOASA 300 LM
TEMP. DE CULOARE 6000 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 30000 H
SOCLU E27
UNGHI 220 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri