BEC LED E27 G45 45X75MM 5W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

7.09 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Becul led cu putere de 5W poate asigura lumina necesară pentru încăperi de dimensiuni mici și medii, cu un consum modic de energie. Deși are un consum atât de redus de energie, becul led poate asigura o iluminare puternică, iar dacă dorim o mai mare putere de acoperire putem opta pentru montarea a mai multe becuri. Cu o minimă investiție vom obține reducerea substanțială a cheltuielilor lunare pentru consumul de energie, bucurându-ne simultan și de celelalte avantaje ale led-urilor.

Led-urile sunt cea mai bună modalitate de iluminat atât pentru interior, cât și pentru exterior. Acestea au cea mai mare eficiență energetică și cea mai mare durată de viață dintre toate sursele de iluminat artificial disponibile, cum ar fi becurile incandescente sau tuburile fluorescente. Eficiența ridicată se datorează faptului că ledurile nu risipesc energia primită convertind-o în căldură, ci o utilizează în totalitate pentru producerea luminii.

Ledurile produc lumina rece, fără aport de căldură, iar astfel nu emit radiații infraroșii și UV. Lumina produsă de leduri este mult mai plăcută pentru ochi, fără a crea senzația de oboseală, fiind apropiată de lumina naturală. Lumina nu deranjează privirea dacă o aprindem brusc, precum în cazul becurilor obișnuite.

Becurile led se uzează foarte puțin și foarte greu în timp, putând fi utilizate pentru zeci de ani fără probleme. Practic, acestea nu se strică de-a lungul folosirii, ci pot doar eventual să piardă din intensitatea luminoasă. De asemenea, durata de viață a ledurilor nu depinde de numărul de aprinderi și stingeri efectuate. Ledurile sunt și foarte rezistente, nefiind casabile sau fragile. Acestea pot suporta foarte bine șocurile mecanice, precum loviturile sau căzăturile fără să fie afectate.

Un avantaj incontestabil al utilizării ledurilor este faptul că presupun un nivel mult mai scăzut de poluare. Consumul redus de energie înseamnă noxe mai puține și un mediu mai protejat. Ledurile sunt sigur de utilizat deoarece nu conțin substanțe toxice, precum mercurul, iar astfel nu ne afectează sănătatea în nici un fel.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 5 W
LUMINA RECE
INTENSITATEA LUMINOASA 375 LM
TEMP. DE CULOARE 6000 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 30000 H
SOCLU E27
UNGHI 220 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri