BEC LED E27 G45 Ø45X72MM 3W 230V LUMINA CALDA

Adauga un review

9.98 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Becurile led reprezintă cea mai bună și performantă soluție pentru iluminat. ROOMLUX a conceput o varietate de modele de becuri cu led pentru a fi montate oriunde dorim. Becul E27 cu lumină caldă este ideal pentru iluminatul interioarelor.

Tehnologia led prezintă avantaje net superioare altor metode de iluminat. Becurile cu led consumă mult mai puțin spre deosebire de un bec incandescent obișnuit. Becul E27 consumă doar 3W, ceea ce reprezintă între 10 și 20% din consumul unui bec tradițional. În acest fel putem economisi substanțial la costurile pentru energie, fără teama risipei.

becuri cu led

Până la 95% din energie necesară pentru aprinderea unui bec obișnuit este utilizată pentru încălzirea filamentului. Acest lucru înseamnă că doar o parte extrem de mică este convertită în lumină utilă, iar restul se iresește. Astfel, becurile incandescente sunt extrem de ineficiente. Becul cu led nu are aceste neajunsuri, deoarece emite foarte puțină căldură în exterior. De aceea pot fi și foarte ușor manevrabile, fără să ardă atunci când punem mâna pe ele.

Durabilitatea becului cu led este mult mai ridicată în comparație cu orice alte surse de iluminat. Becurile cu led rezistă foarte bine pentru mult timp, astfel nu este nevoie să fie schimbate des. Un bec cu led rezistă de 10 ori mai mult timp față de un bec incandescent.

Sticla cu care este acoperit nu este casabilă, astfel nu există riscul accidentărilor sau a intoxicației cu substanțe periculoase, precum în cazul corpurilor de iluminat fluorescente. Deoarece sticla nu se încălzește, deoarece becul nu emană căldură, acesta rezistă intactă pe toată perioada utilizării.

Becul E27 este foarte economic. Un bec incandescent consumă între 60 și 100W, iar tuburile fluorescente consumă între 13 55W, pe când becul cu led E27 are nevoie pentru a funcționa de doar 3W, semnificativ mai puțin decât orice altă variantă. Becul cu led este alegerea optimă pentru iluminatul locuinței.

Becul cu led este în acelați timp și foarte ecologic. Atât datorită consumului redus de energie, care presupune emisii poluante mult mai mici, cât și datorită faptului că nu conține substanțe toxice ce pot fi eliberate în mediul înconjurător.
Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 3 W
LUMINA CALDA
INTENSITATEA LUMINOASA 225 LM
TEMP. DE CULOARE 3000 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 30000 H
SOCLU E27
UNGHI 220 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri