BEC LED E14 R50 Ø50X88MM 5W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

8.39 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 0.28 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Ledurile sunt cea mai bună opțiune în ceea ce privește sursele de iluminat, având cea mai mare eficiență energetică, durabilitate și rezistență. Ledurile su o mulțime de beneficii, printre care faptul că nu emit radiații, nu conțin substanțe toxice, sunt ecologice și consumă foarte puțin.

Lumina emisă de leduri este mult mai plăcută pentru ochi și nu deranjează privirea. Este ideală pentru spațiile închise, unde nu pătrunde foarte multă lumină naturală, deoarece lumina ledurilor este asemănătoare cu lumina solară. Putem constata că utilizând becuri cu led nu ne vom simți ochii obosiți, nu vom mai avea senzația de usturime sau dureri de cap din acest motiv. Lumina generată de leduri nu clipește, chiar dacă apar fluctuații de tensiune.

Ledurile reprezintă o investiție foarte rentabilă. Acestea nu se strică și nu se deteriorează cu ușurință, fiind foarte rezistente. Au o durată de viață foarte ridicată, care nu depinde de numărul aprinderilor sau stingerilor. Datorită consumului foarte mic de energie, achiziția ledurile se amortizează foarte rapid, în câteva luni. Cu ajutorul ledurilor se poate reduce costul pentru energia utilizată pentru iluminat cu până la 80%.

Ledurile nu poluează, fiind foarte prietenoase cu mediul înconjurător. Nu conțin substanțe toxice care ne pot afecta sănătatea sau mediul exterior. Deoarece ledurile se înlocuiesc după foarte multă vreme, putând să rămână funcționale pe o perioadă nedeterminată, înseamnă că acestea produc o cantitate foarte redusă de deșeuri.

Ledurile se reciclează foarte ușor, astfel nu reprezintă un risc pentru acumularea de gunoaie. Ledurile au un randament luminos foarte ridicat. Lumina este mult mai concentrată și mai intensă, astfel nu este necesar să utilizăm un bec led cu putere ridicată pentru a lumina încăperile.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 6 W
LUMINA RECE
INTENSITATEA LUMINOASA 350 LM
TEMP. DE CULOARE 6000 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 20000 H
SOCLU E14
UNGHI 120 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri