BEC LED E14 R39 Ø39x67MM 3W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

8.39 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

BEC LED R39, E14 , Ø39x67MM

Consum redus de energie

Calitatea principală a ledurilor este faptul că nu consumă multă energie. Dacă vom compara consumul de energie al unui bec led cu al unuia incandescent, putem consta că prin utilizarea becurilor cu led vom obține un consum cu până la 80% mai mic.

Această performanță se datorează felului cum produce lumina becul led. Ledurile emit lumină fără aport de căldură. Un bec incandescent risipește până la 90% din energie doar pentru încălzirea filamentului, iar restul de 10% este utilizat pentru a produce lumină.

Înlocuirea becurilor obișnuite cu becuri led ne ajută să obținem mai multă eficiență energetică și să reducem mult din costurile pentru iluminat.

Randament luminos foarte ridicat

Becurile led au un randament luminos de 10 ori mai ridicat decât un bec incandescent. Astfel, prin utilizarea unei cantități de energie mai mică, becul led poate asigura mai multă lumină. Randamentul luminos se măsoară în cantitatea de lumeni produși pentru un Watt consumat. Astfel, un bec incandescent produce 12 lm/W, un bec cu halogen produce 20 lm/W, iar un bec LED produce chiar și 160 lm/W. Tehnologia led este în deplină dezvoltare și ascensiune, iar cu siguranță în viitorul apropiat caracteristicile ledurilor vor fi semnificativ îmbunătățite.

Fiabilitate maximă

Ledurile sunt foarte rezistente la căzături sau lovituri. Acest lucru este posibil deoarece becul led nu se încălzește, astfel carcasa în care se află nu riscă să se deterioreze ca urmare a temperaturii ridicate. Ledurile sunt acoperite cu o sticlă specială, foarte fiabilă și durabilă.

Durată mare de viață

Becul led are o durată foarte mare de întrebuințare, ce depășește 50.000 de ore. Deteriorarea ledurilor se petrece în mod diferit față de un bec obișnuit. Becul led nu explodează și se strică brusc, ci acesta își pierde gradual din intensitatea luminoasă.

Ecologic și benefic pentru sănătate

Ledurile sunt cele mai ecologice surse de iluminat. Au consum mic de energie și durată mare de viață, astfel contribuie la reducerea emisiilor de noxe și a deșeurilor. În plus ledurile nu conțin mercur, ceea ce le face foarte sigur de folosit, fără să reprezinte vreun pericol pentru sănătatea noastră.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 3 W
LUMINA RECE
INTENSITATEA LUMINOASA 270 LM
TEMP. DE CULOARE 6500 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 25000 H
SOCLU E14
UNGHI 120 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri