BEC LED E14 R39 Ø39x67MM 3W 230V LUMINA CALDA

(1) Adauga un review

8.29 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

ROOMLUX ne oferă cele mai performante soluții pentru iluminat. Becul led cu putere de 3W este destinat utilizării pentru iluminatul interior și îl putem folosi cu succes pentru a evidenția în mod deosebit anumite zone din locuință.

Ledurile reprezintă cele mai eficiente dispozitive pentru producerea luminii. Avantajele pe care le oferă sunt cu mult peste orice ale modalități de iluminat. În primul rând becurile cu led se caracterizează prin consumul mic de energie. Acest lucru înseamnă costuri mai reduse pentru factura la energie și un nivel diminuat al poluării. Astfel, dacă optăm pentru înlocuirea becurilor tradiționale cu becuri led vom beneficia de cheltuieli de 8 ori mai mici pentru iluminat și vom putea contribui activ la protejarea mediului înconjurător.

Un alt avantaj al becului cu leduri este faptul că produce o lumină de mult mai bună calitate în comparație cu un bec incandescent. Acest lucru se petrece în primul rînd datorită randamentului luminos foarte ridicat pe care îl au ledurile. Astfel intensitatea luminoasă a ledurilor este de 10 ori mai ridicată decât în cazul unui bec obișnuit. Lumina care pâlpâie, strălucește sau are fluctuații este foarte neplăcută pentru ochi și provoacă iritații acestora. Lumina ledurilor rămâne constantă chiar dacă pot exista fluctuații de tensiune, astfel nu obosește privirea și este mult mai reconfortantă.

Ledurile sunt foarte benefice pentru mediul înconjurător, dar și pentru sănătatea noastră. Acestea nu conțin mercur și nici alte tipuri de substanțe periculoase, iar astfel nu prezintă nici un risc pentru sănătatea noastră. În plus lumina emisă de leduri nu conține radiații UV, fiind recomandată pentru persoanele cu anumite sensibilități.

De asemenea nu trebuie să ne îngrijorăm dacă becul ne cade sau a fost zdruncinat, căci acesta nu se sparge, nu se crapă și nu se deteriorează datorită rezistenței deosebite pe care o are și a duratei de viață foarte ridicate.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 3 W
LUMINA CALDA
INTENSITATEA LUMINOASA 270 LM
TEMP. DE CULOARE 2700 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 25000 H
SOCLU E14
UNGHI 120 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

1.00 (1 review)

Adaugă un review