Baterii temporizate

De acum, consumul de apa in exces nu mai reprezinta o problema! Alegeti un robinet temporizat din magazinul nostru online și veti scapa ușor de consumul irational de apa. Aceștia ajuta in a controla mai ușor cantitatea de apa utilizata. Robinetii temporizati reprezinta instrumentul perfect pentru baile publice sau cele de la birou, care sunt folosite de un numar considerabil de persoane. Cu ajutorul lor este evitata risipa de apa si sunt reduse costurile pentru facturi.
 
Robinetul temporizat este creat pentru a limita contactul cu pielea, astfel transferul de germeni este foarte redus. Suprafata metalica a robinetului nu permite inmultirea bacteriilor, acesta neprezentând nici un fel de risc pentru sanatatea noastra.
 
Robinetii din aceasta categorie se activeaza in momentul in care se exercita o anumita presiune asupra lor dar nu permit jetului de apa sa curga decat pentru câteva secunde. O mare parte a consumului de apa vine din cauza lasarii robinetului sa curga in gol. Temporizatorul opreste jetul de apa prevenind orice consum inutil. In cazul in care folosim apa calda, orice secunda de utilizare inseamna un consum in plus la energie.