BATERIE ZENTA PT LAVOAR, CU FOTOCELULA, 9V, CROM (FARA VENTIL)

Adauga un review

 • Cod produs: 44KL0557
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: KLUDI

1,325.01 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara BATERIE ZENTA PT LAVOAR, CU FOTOCELULA, 9V, CROM (FARA VENTIL) din categoria Amenajare baie - Obiecte sanitare pentru baie publica - Baterii baie publica - Baterii cu fotocelula. Livrare Gratuita!

Perfecțiune și unicitate

Bateria pentru lavoar cu fotocelulă KLUDI ZENTA este un produs excepțional care impresionează prin desăvârșirea formelor și prin performanțele oferite. Bateria este dotată cu mecanism de pornire/oprire automat pe bază de fotocelulă. Pe lângă aceasta, bateria funcționează cu debit redus de apă, astfel putem salva până la 65% din consumul de apă.

Utilizarea lavoarului nu va mai fi la fel precum suntem obișnuiți cu ajutorul bateriei KLUDI ZENTA. Efectuarea toaletei personale este mult simplificată datorită funcționării automate, iar utilizarea bateriei se face fără nici un efort. Nu va trebui să avem contact cu suprafața bateriei, aceasta rămânând intactă. Acest lucru asigură durată de viață mult mai mare a bateriei, întreținere facilă și aspect strălucitor permanent. Eficiență maximă

Bateria pentru lavoar KLUDI ZENTA nu este doar o altă baterie frumoasă, ci este înainte de orice o baterie ingenioasă. Este concepută pentru a diminua consumul de apă și energie, astfel că reprezintă soluția ideală pentru controlul precis al resurselor. Cu bateria KLUDI ZENTA fiecare strop de apă este drămuit corect, iar noi suntem practic educați să nu mai risipim apă și să utilizăm doar atâta cât ne folosește.

Design original

Design-ul bateriei KLUDI ZENTA este definit de formele arhitecturale de bază, cilindrul și dreptunghiul. KLUDI ZENTA oferă soluția potrivită pentru orice baie care pune accentul pe aspect, dar și pe utilitate. Designul armonios contopește liniile clare drepte cu formele rotunde pentru un aspect spectaculos și surprinzător.

Simplitatea formelor fac din bateria KLUDI ZENTA un produs perfect care va conferi încăperii de baie personalitate și distincție.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND KLUDI
SERIE ZENTA
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE FOTOCELULA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A+
DEBIT MAXIM [LMI] 4,8 L/MIN
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 119 MM
INALTIME [MM] 126 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 370
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Review-uri