BATERIE TERMOSTATATA GROHTHERM 800 PT DUS, CROM (FARA FURTUN SI TELEFON DUS)

Adauga un review

  • Cod produs: 44G34558
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

690.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie termostatata pentru cada, montare pe perete.
Caracteristici:
- Suprafata cromata GROHE StarLight;
- GROHE TurboStat cartus compact cu termoelement din ceara. Reactioneaza instantaneu la schimbari ale presiunii apei;
- GROHE SafeStop - oprire de siguranta la 38 grd C;
- GROHE EcoJoy tehnologie de economisire a apei fara a afecta eficienta dusului;
- EcoButton Manerul pentru volumul de apa se opreste la 50% din debit. Pentru a creste debitul de apa peste acest prag se apasa
butonul situat pe manerul pentru volum.
- Garnitura ceramica 1/2 toli, 180 grd C;
- Scurgere dus inferioara 1/2 toli;
- Aerator;
- Supapa integrata contra reflux;
- Filtru impuritati;
- Conexiuni excentrice;
- Presiune minima recomandata 1 bar

baterie termostata grohtherm 800

Bateria termostatată pentru duș Grohtherm 800 înglobează cele mai inovatoare tehnologii pentru a oferi o experiență incomparabilă a dușului. Bateria este concepută pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc un duș ireproșabil, dar și control al apei și energiei utilizate. Astfel, Grohe oferă o soluție perfectă, care îmbină designul minimalist cu tehnologii de control a temperaturii și presiunii apei.

Tehnologia Grohe TurboStat® este concepută pentru a oferi funcționarea dușului la o temperatură constantă, sub pragul de 38 grade celsius. Cu ajutorul butonului integrat Safe Stop dușul se oprește când termostatul indică atingerea limitei de 38 grade. În acest fel ne putem bucura de un duș perfect, fără fluctuații termice ale apei și, pe deasupra, cu un consum foarte redus de energie.

Butonul EcoButton este conceput pentru a reduce cantitatea de apă cu 50%, prin reducerea debitului. Calitatea dușului și confortul necesar sunt asigurate cu ajutorul tehnologiei EcoJoy, care permite reducerea presiunii apei fără ca acest lucru să afecteze senzația unei presiuni mai ridicate. Reducerea cantității de apă utilizată înseamnă costuri reduse pentru facturi și emisii poluante mai puține.

Calitatea ireproșabilă a bateriei este vizibilă datorită materialelor rezistente și durabile. Suprafața cromată Grohe StarLight® conferă strălucire de durată și împiedică deteriorarea bateriei. Datorită finisajului cromat vom beneficia de un duș impecabil de fiecare dată când utilizăm bateria. Fără depuneri sau pete inestetice, care afectează performanțele și calitatea dușului.

Bateria termostatată pentru duș Grohtherm 800 se integrează perfect în orice baie, aducând un plus de up-gradare acesteia. Forma desăvârșită, ergonomică și designul minimalist sunt concepute pentru funcționalitate la cele mai înalte standarde. Odată încercată, aceasta va deveni rapid preferata oricui și un etalon pentru cum trebuie să fie un duș cu adevărat!

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE DUS
BRAND GROHE
SERIE GROHTHERM
MODEL FARA FURTUN DUS
MONTAJ PE PERETE
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE CU TERMOSTAT
DIVERTOR NU
DEBIT MAXIM 25 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] N/A
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 73 MM
INALTIME [MM] 70 MM
DISTANTA INTRE RACORDURI 150 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri