BATERIE TERMOSTATATA FROTHERM PT LAVOAR, 3.8L/MIN, CROM

(1) Adauga un review

760.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie pentru lavoar cu monocomanda.
Este prevazut cu limitator de debit reglabil termostatat si set evacuare cu tija.
Pachetul include:
- aerator;
- 2 furtunuri flexibile de conectare la apa;
- sistem rapid de instalare.
Pozitie de montaj: pe lavoar

Stilul atipic, dar perfect natural al bateriei termostatate Frotherm de la Fromac se integrează excelent în orice baie. Forma amintește de sculpturile clasice, unde perfecțiunea era modelul urmat și unde toate liniile și detaliile conlucrau în deplină armonie. Întocmai precum în cazul bateriei Frotherm, care este dotată cu mecanisme și tehnologii inovatoare încorporate în designul simplificat și redus la esențial.

Bateria este prevăzută cu limitator de debit termostatat, cu ajutorul căruia putem regla foarte ușor atât temperatura dorită a apei, cât și presiunea acesteia. În acest fel putem controla cu precizie resursele de apă și energie utilizate, beneficiind simultan de confort mult mai îmbunătățit. Fluctuațiile termice ale apei sunt de multe ori deranjante, iar o baterie pentru lavoar obișnuită nu oferă echilibrul termic pe care ni-l dorim. Reglarea termică a apei necesită un anumit timp și nu întotdeauna găsim exact punctul în care apa are presiunea și temperatura ideale. Însă, cu ajutorul limitatorului termostatat vom obține rapid și simplu exact temperatura și presiunea dorite, pentru confortul dus la cel mai înalt nivel.

Bateria conține un aerator special, care permite utilizarea unei cantități reduse de apă, dar fără ca senzația oferită de presiunea apei să afecteze calitatea spălatului. Bateria este special concepută pentru nevoile actuale ale omului contemporan, care are nevoie de confort total, cu consum minim de resurse. Utilizând produsele destinate băii din gama Frotherm vom beneficia de un alt mod de a ne bucura de calitatea desăvârșită, în timp ce contribuim la protecția mediului. Soluțiile inteligente avantajează pe toată lumea, oferind cel mai bun confort, cu cel mai redus nivel al consumului și al costurilor de exploatare.

Bateria se montează cu ușurință, având inclus un sistem de instalare rapid. Va fi ușor să ne deprindem cu ea, iar odată încercată, va fi greu să revenim la vechiul stil de funcționare al bateriilor obișnuite. http://www.fromac.it/wp/en/linee/frotherm/

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND FROMAC
SERIE FROTHERM
MODEL CU VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE CU TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A++
DEBIT MAXIM 3.8 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] 28
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 130 MM
INALTIME [MM] 215 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 350
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review