BATERIE TERMOSTATATA CERATHERM 50 PT CADA/DUS, CROM (FARA FURTUN SI TELEFON DUS)

Adauga un review

860.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie termostatata pentru cada/dus.
Eco-Stop Manerul pentru volumul de apa se opreste la 50% din debit. Pentru a creste debitul de apa peste acest prag se apasa
butonul situat pe manerul pentru volum.
Oprire de siguranta la 40 grd C. Pentru a trece peste aceast prag se apasa butonul situat pe manerul pentru temperatura.
Debitul este dat la presiunea de 3 bar

BATERIE TERMOSTATATA CERATHERM 50  CADA si DUS

Bateria CERTHERM 50 pentru cadă/duș este dotată cu termoelement special care menține temperatura apei la un nivel redus. Aceasta ne conferă un duș comfortabil la o temperatură constantă, fără riscul opăririi cu apă fierbinte.

Bateria termostatată este o parte esențială din alcătuirea unui duș perfect. Este sigur de utilizat, mult mai convenabilă și economică, asigurând confort total în timpul dușului și amplificând senzația plăcută pe care ne-o conferă dușul.

Cu ajutorul bateriei CERATHERM 50 putem menține aceiați temperatură a apei pe toatp durata dușului. Astfel nu vom avem neplăcerea ca temperatura să oscileze și să fie ori prea rece , ori prea ridicată, creându-ne disconfort. Suntem protejați de schimbările bruște de temperatură și de folosirea unui consum de energie în exces.

Prin utilizarea bateriei termostatate nu vom experimenta modificări ale parametrilor apei pentru duș, chiar dacă altcineva folosește robinetul de la bucătărie, trage apa sau dacă mașina de spălat este pusă în funcțiune. De asemenea, apa caldă nu se va consuma total, ceea ce va permite și altcuiva să utilizeze dușul imediat după ce a fost folosit.

Valva termostatică asigură amestecul apei calde cu cele reci pentru a oferi exact temperatura pe care o dorim. Aceasta ne oferă siguranță deplină pe tot parcursul utilizării, este foarte rezistentă, comod de folosit și ne ajută să facem economii la consumul energetic. DesiGnul special este un alt punct forte al bateriei CERATHERM 50. Forma modernă și minimalistă a acesteia o face să se integreze cu ușurință în orice baie, accentuând frumusețea și simplitatea acesteia.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE CADA/DUS
BRAND IDEAL STANDARD
SERIE CERATHERM
MODEL FARA FURTUN DUS
MONTAJ PE PERETE
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE CU TERMOSTAT
DIVERTOR DA
DEBIT MAXIM 20,5 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] N/A
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 173 MM
INALTIME [MM] 70 MM
DISTANTA INTRE RACORDURI 163 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri