BATERIE TERMOSTATATA CERATHERM 100 NEW PT DUS, CROM (FARA FURTUN SI TELEFON DUS)

Adauga un review

740.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie termostatata pentru dus.
Eco-Stop Manerul pentru volumul de apa se opreste la 50% din debit. Pentru a creste debitul de apa peste acest prag, se apasa
butonul situat pe manerul pentru volum.
Oprire de siguranta la 40 grd C. Pentru a trece peste aceast prag, se apasa butonul situat pe manerul pentru temperatura.
Debitul este dat la presiunea de 3 bar

baterie termostatata ceratherm 100

IDEAL STANDARD ne aduce în atenție un mod inovator prin care putem obține mai mult confort și siguranță atunci când utilizăm dușul. Bateria termostatată pentru duș CERATHERM 100 NEW va face din experiența banalului duș, una cu adevărat spectaculoasă.

Cum funcționează? Termostatul se ocupă de obținerea temperaturii dorite. Acesta elimină eventualele variații de presiune, garantând un nivel ridicat de confort, siguranță și funcționalitate. Utilizarea acestui sistem face posibilă selectarea temperaturii dorite într-o fracțiune de secundă și menținerea sa pe durata întregii băi.

Temperatura exterioară a bateriei nu depășește niciodată temperatura apei, în acest fel se elimină posibilitatea arsurilor, o caracteristică deosebit de importantă pentru familiile care au copii mici. Controlul termic al apei ne asigură o calitate excepțională a dușului și confort total. Termostatul menține temperatura apei la un nivel stabilit anterior. În cazul utilizării simultane a apei în mai multelocuti, pot apărea variații de presiune. Termostatul reduce aceste variații și menține neschimbată temperatura apei pe durata băii.

Bateria pentru duș CERATHERM 100 se adresează băilor și cabinelor de duș moderne și simple. Designul minimalist al bateriei se potrivește cu ușurință în orice baie, indiferent de stilul acesteia. Este mod simplu și eficient de a surprinde prin detalii de maxim efect și de a obține un aspect impecabil al băii.

Bateria este foarte simplu de folosit și are durată mare de viață. Cu ajutorul acesteia vom obține mai mult control asupra consumului de energie, ceea ce va duce la reducerea acestuia. Calitatea bateriei este vizibilă în funcționaliatea și durabilitatea acesteia.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE DUS
BRAND IDEAL STANDARD
SERIE CERATHERM
MODEL FARA FURTUN DUS
MONTAJ PE PERETE
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE CU TERMOSTAT
DIVERTOR NU
DEBIT MAXIM 20,5 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] N/A
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 110 MM
INALTIME [MM] 70 MM
DISTANTA INTRE RACORDURI 163 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri