BATERIE LAVOAR, RIK, 3.8L/MIN

Adauga un review

180.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie pentru lavoar cu monocomanda.
Pachetul include:
- aerator;
-2 furtunuri flexibile de conectare la apa;
- set evacuare cu tija;
- limitator de debit reglabil;
- sistem rapid de instalare

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Bateria pentru lavoar RIK este cu siguranță o alegere excelentă pentru echiparea corespunzătoare a băii. Bateria funcționează cu debit redus, astfel că pe lângă designul atractiv, vom beneficia și de un consum mult mai mic al apei.

Consum redus de apă

Limitatorul de debit contribuie la reducerea semnificativă a consumului de apă. Prin aceasta putem controla valoarea consumului de apă, utilizând mult mai eficient resursele de apă. Risipa de apă reprezintă unul dintre cele mai importante motive pentru consumul excesiv de apă, astfel că bateria RIK a fost concepută pentru a împiedica utilizarea inutilă a apei.

Calitate și confort asigurat

Bateria este prevăzută cu aerator care are rolul de a menține puterea jetului de apă chiar dacă se utilizează o cantitate mai mică de apă. În acest fel vom beneficia de o senzație similară precum în cazul folosirii unei cantități de apă mai mari. Calitatea spălatului nu va fi afectată, fără ca acest lucru să presupună un consum mare de apă.

Rezistență și strălucire de durată

Suprafața cromată a bateriei în conferă luciu și aspect estetic deosebit, asigurând simultan și o rezistență sporită împotriva coroziunii. Cromarea are rolul de proteja bateria de depunerile de calcar, de pătare și oxidare, contribuind la creșterea duratei de viață a bateriei. Bateria este simplu de întreținut și rezistă fără probleme la contactul cu substanțele corozive.

Mâner cu monocomandă și formă specială

Bateria RIK este cu monocomandă, astfel că dispune de un singur mâner pentru a gestiona atât apa rece, cât și pe cea caldă, precum și pentru ajustarea cu precizie a temperaturii apei. Mânerul este mult mai subțire pentru a fi mai ușor de manevrat și de apucat.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND ROMSTAL
SERIE RIK
MODEL CU VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A++
DEBIT MAXIM 3.8 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] N/A
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 115 MM
INALTIME [MM] 141 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 340
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri