BATERIE LAVOAR INGROPATA, FARA MECANISM, KLUDI AMBA

Adauga un review

  • Cod produs: 44KL0513
  • Parteneri Romstal: &-
  • Producator: KLUDI

1,050.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie pentru lavoar cu monocomanda, maner plin, doua treceri.
Mecanismul de actionare devine parte integranta a formei omogene, la produsele seriei KLUDI AMBA. Aceasta serie apare ca un
intreg si defineste noi standarde in designul bateriilor.
Pachetul include:
- aerator s-pointer Cache M 24 x 1;
- pipa;
-set pentru finisare.
Pozitie de montaj: pe perete, ingropat.
Debitul maxim este dat la presiune de functionare de 3 bar

baterie lavoar kludi amba

Frumusete la superlativ. Este o splendoare: KLUDI AMBA. Contururile line, clare se împletesc cu suprafete delicate, matasoase. Apa curge extrem de lin si fiecare atingere se transforma într-o experienta senzuala. Estetica emotionala nu a fost nicicând atât de expresiva. Design-ul inovator ofera unicitate seriei KLUDI AMBA. El creeaza o estetica senzorial-sculpturala, care nu s-a mai realizat pâna în prezent cu aceste consecinte.

KLUDI AMBA defineste noi standarde în designul bateriilor. Design-ului senzorial i se potriveste jetul delicat, fermecator prin care apa curge din bateriile de lavoar KLUDI AMBA. KLUDI SoftFlow ofera placere prin volumul delicat – în fiecare zi. Debitul de apa al unei baterii KLUDI AMBA de lavoar este de 5 litri pe minut. Acesta corespunde clasei de debit Z. Comparativ cu cea mai mare clasa de debit, clasa A, unde consumul este de 14 litri pe minut, KLUDI AMBA atinge optimul economiei de resurse naturale – efect dublat practic si de economia de energie, deoarece consumul de apa calda este redus.

Ajustarea unghiului de curgere al apei este posibila datorita s-pointer-ului de la KLUDI. Astfel, adaptarea individuala la orice tip de lavoar este mai mult decât usoara. Estetica: aceasta functie practica este integrata în pipa, devenind aproape invizibila.

baterii kludi amba

Baia se transforma tot mai mult în spatiu de locuit, iar KLUDI pune în scena acest trend. Indiferent daca se opteaza pentru montaj aparent sau încastrat, pentru monocomanda sau dubla comanda, sau chiar si termostat – oazele moderne de relaxare pot fi dotate complet cu ajutorul produselor KLUDI AMBA. Sunt necesare cunostintele unui producator cu experienta, specializat în fabricarea bateriilor, pentru a putea crea o forma atât de exceptionala ca si suprafetele plane ale bateriilor KLUDI AMBA.

Suprafata nobila, cromata si stralucitoare necesita un proces complex de productie – design high-end redus în calitate manufacturata. Bateria devine un obiect de design. Seriei KLUDI AMBA îi apartine si o linie proprie de accesorii, care se potriveste perfect la baterii. Astfel, baile se pot amenaja în întregime cu design-ul unitar KLUDI AMBA. Cromul cuierului, al mânerelor si al suporturilor de prosoape este de înalta calitate, iar recipientele sunt confectionate din portelan elegant.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND KLUDI
SERIE AMBA
MONTAJ PE PERETE
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A+
DEBIT MAXIM 5 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] N/A
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 212 MM
INALTIME [MM] 71 MM
DISTANTA INTRE RACORDURI 110 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri