BATERIE LAVOAR, INALTA, KRONER SENNA, 3.8L/MIN

Adauga un review

230.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

cromata

Modelul de baterie pentru lavoar SENNA este concepută pentru a ușura utilizarea acesteia. Înălțimea bateriei permite un spațiu mai amplu pentru spălare, făcând foarte comodă întrebuințarea lavoarului.

Designul simplu îi conferă suplețe și distincție, făcând din bateria SENNA un accesoriu plin de eleganță. Suprafața cromată a bateriei asigură luciu de durată, rezistență la contactul cu apa și protecție antibacteriană. Pentru un look minimalist al încăperii de baie putem întrebuința bateria Senna. Aceasta este robustă și rezistentă, fiind potrivită pentru o familie numeroasă și pentru utilizări frecvente.

Bateria cu monocomandă Senna este prevăzută cu gât scurt, astfel încât să nu ocupe prea mult din spațiul util al lavoarului. Pentru a porni sau opri apa, bateria are în dotare un mâner cu dimensiuni foarte reduse, ce se manevrează cu ușurință. Acesta ajută simultan și la reglarea temperaturii și presiunii apei, pentru un confort total. Prin ajustarea debitului apei este redusă cantitatea de apă utilizată, permițându-ne să economisim în ceea ce privește consumul de apă și energie. În acest fel sunt diminuate și costurile pentru facturi.

Cu un debit maxim de doar 10 litri/min, bateria Senna este ecologică și rentabilă. Aceasta nu consumă foarte mult, iar dacă o utilizăm judicios și evităm risipa de apă, vom reduce considerabil cheltuielile pentru utilități.

Bateria Senna se integrează cu ușurință în orice tip de baie, accentuând un stil modern și sobru. Cu ajutorul acesteia ne putem bucura de mai mult confort atunci când ne spălăm, datorită spațiului liber care rămâne la dispoziție. Orice operațiune va părea mult mai ușoară, fără să avem senzația incomodă pe care o conferă bateriile cu înălțime mică.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND KRONER
SERIE SENNA
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A++
DEBIT MAXIM 3,8 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] 35
RACORD [TOLI] N/A
LUNGIME [MM] N/A
INALTIME [MM] 300 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] N/A
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri