BATERIE LAVOAR, CU VENTIL, KRONER NICO, 1.9L/MIN

Adauga un review

84.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie pentru lavoar.
Echipta cu aerator cu debit constant, indiferent de fluctuatiile presiunii din retea.
Corpul bateriei este ralizat din alama sanitara.
Include ventil de scurgere 1 1/4 [toli] si 2 furtunuri flexibile.
In cazul in care presiunea apei este mai mare de presiunea maxima, trebuie instalat un reductor de presiune

baterie de lavoar cu debit redus

Bateria pentru lavoar NICO este perfectă pentru echiparea oricărei băi. Realizată din materile rezistente și durabile, aceasta este acoperită cu un strat cromat care asigură igienă deplină în timpul contactului cu suprafața.

Mânerul are formă ergonomică pentru a facilita prinderea și pentru a controla foarte simplu nivelul debitului. Bateria NICO se remarcă prin consumul foarte redus de apă, de doar 1,9 litri/min, încadrându-se în cea mai înaltă clasă de debit A+++. Prin debitul foarte mic al apei, bateria are valențe ecologice, fiind foarte prietenoasă cu mediul înconjurător.

Debitul redus al apei înseamnă concomitent și un consum mic de apă, deci costuri lunare mult mai reduse. Putem face economii la consumul de apă, prevenind risipa, în timp ce ne bucurăm de tot confortul dorit.

Confecționată din alamă sanitară, bateria are rezistență sporită la contactul cu substanțele corozive și abrazive. Astfel putem utiliza orice tip de substanțe pentru dezinfectarea și curățarea adecvată a acesteia, fără să riscăm producerea deteriorării suprafeței cromate.

Designul simplu și elegant al bateriei NICO se potrivește cu ușurință în băile moderne și se încadrează în orice tip de stil. Bateria pentru lavoar se caracterizează prin verstilitate și ușurință de manevrare. Mânerul special cu monocomandă poate regla cu precizie debitul și temperatura apei pentru a beneficia de confort maxim în utilizarea acesteia.

Gama de echipamente sanitare NICO cuprinde toate elementele necesare utilării complete a băii, asigurând funcționalitate deplină și calitate de top.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND KRONER
SERIE NICO
MODEL CU VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A+++
DEBIT MAXIM 1.9 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] 35
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 115 MM
INALTIME [MM] 112 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 340
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri