BATERIE LAVOAR, CU VENTIL, IDEAL STANDARD CERAMIX BLUE, 3.8L/MIN

Adauga un review

549.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie pentru lavoar cu monocomanda, care prin sistemul Ideal Pure, nu lasa apa sa atinga corpul bateriei, partile componente care intra in contact cu apa fiind facute din materiale plastice speciale.
Cartusul permite controlul pe verticala a bateriei regland volumul in doua etape, 50% si 100%, permitand astfel controlul si reducerea consumului de apa.
Aceasta este certificata dupa cel mai inalt standard WELL, debitul si temperatura fiind precis controlate pentru a se asigura ca nici o picatura de apa nu se pierde.
Bateria este dotata cu un limitator de temperatura care reduce riscul de oparire, iar suprafetele exterioare nu se incalzesc crescand astfel confortul

Baterie pentru lavoar ceramix blue

Bateria Ceramix a fost lansata in 1969. Inca de la prima colectie, CeraMix a fost considerata o baterie  inovatoare.

CeraMix Blue este un alt pas înainte: este atat de eficienta incat isi scoate singura banii. Tehnologia sa inovatoare duce la reducerea consumului inutil de apa, creste igiena si face baia mai sigura ca oricand.
 

Reducerea volumului de apa care stagneaza in racorduri si in corpul bateriei cu aproape 80% inseamna in cele din urma economie si mai putine bacterii care se dezvolta in apa care nu curge.

IdealBlue este o tehnologie special dezvoltata pentru bateriile de lavoar. Astfel coloana de apa nu atinge niciodata metalul din care este construit corpul bateriei, fie ca este vorba de crom sau nichel.  Componentele acestei baterii care intra in contact cu apa sunt facute din materiale care nu contin plumb sau nichel dand astfel nastere unei revolutii atat in domeniul reducerii consumului de apa cat si in cel al igienei si calitatii apei.


CeraMix a stabilit standardul de design si calitate in materie de baterii. Cu peste 50 de milioane de unitati vandute, CeraMix s-a dovedit a fi apreciata in intreaga lume ca fiind o baterie de valaore.

Baterie ideal standard

Tehnologii care iti fac viata mai usoara

Aceste baterii au o raza de actionare a manerului de 120 de grade ceea ce permite utilizatorului o selectie facila si cat mai exacta a temperaturii apei calde. Cartusul de 40 mm permite controlul pe verticala al bateriei regland volumul de apa in 2 etape. 50% sau 100% deschis la maxim. Toate bateriile de lavoar sunt dotate cu un limitator de temperatura care reduce riscul de oparire.

 

baterie ceramix blue

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE BIDEU
BRAND IDEAL STANDARD
SERIE CERAMIX BLUE
MODEL CU VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A++
DEBIT MAXIM 3,8 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] 40
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 135 MM
INALTIME [MM] 153 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 350
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri