BATERIE LAVOAR, CU LEVA MEDICINALA, RIK, 3.8L/MIN

Adauga un review

199.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie pentru lavoar, cu leva medicinala, proiectata in conformitate cu Standardul European EN 817.
Caracteristici :
- cartus rezistent la lovitura de berbec, la o presiune de pana la 50 bar.
- nivel de zgomot redus

Bateria Rik pentru lavoar cu levă medicinală este concepută pentru a oferi un plus de protecție împotriva răspândirii murdăriei și agenților patogeni. Bateria este ideală pentru a echipa băile sau grupurile sanitare din clădiri și toalete publice, sau în mediile unde igiena este foarte importantă, cum ar fi spitale, farmacii sau cabinete medicale.

Avantajul major al întrebuințării acestei baterii este faptul că presupune un consum redus de apă, având calități ecologice. Cantitatea de apă utilizată este diminuată pentru a se preveni în acest mod risipa, care duce la costuri suplimentare și la emisii poluante ridicate.

Mecanismul de funcționare al bateriei este prevăzut cu o levă prelungită, cu suprafață îngustă, care asigură contact minim cu aceasta. În acest mod este menținută igiena corespunzătoare și este evitată posibilitatea contaminărilor. Suprafața cromată este cunoscută pentru proprietățile antiseptice, fiind ideală pentru confecționarea obiectelor sanitare.

Leva este și foarte simplu de folosit, căci permite dechiderea și închiderea apei foarte ușor. Acest lucru se realizează prin simpla atingere, fără nevoia de menține mâna pe aceasta pentru mai mult timp sau pe o suprafață mai mare. Avantajele acestui mod de funcționare sunt pe de-o parte curățenia exemplară, iar pe de altă parte stoparea consumului excesiv.

Toaletele din locuri publice au nevoie de produse și dispozitive concepute special pentru reducerea cantităților, produse ce au un impact ecologic pozitiv. Menținerea unui mediu mai curat și mai lipsit de poluare este crucial pentru o lume mai sănătoasă. Bateria Rik cu levă medicinală este prevăzută cu un mecanism de funcționare performant care asigură un debit al apei mult mai redus.

Este simplu să facem diferențe remarcabile în felul cum utilizăm resursele de care dispunem dacă investim inteligent în produse de calitate superioară, cu performanțe categorice. Bateria Rik pentru lavoar reprezintă un echipament necesar oricărui tip de baie, în special dacă igiena este prioritară.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND ROMSTAL
SERIE RIK
MODEL CU VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A++
DEBIT MAXIM 3.8 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] N/A
RACORD [TOLI] N/A
LUNGIME [MM] 115 MM
INALTIME [MM] 210 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] N/A
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri