BATERIE LAVOAR APARENTA 'GEBERIT HYTRONIC 185' INFRAROSU APA RECE CROM MAT ALIM.RETEA

Adauga un review

  • Cod produs: 62GB0016
  • Parteneri Romstal: &#
  • Producator: GEBERIT

2,500.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

baterie cu senzor geberit 185

Bateriile cu senzor Geberit pot fi alimentate cu energie electrica de la rețea, cu baterii sau cu un generator de sine statator ce-i confera o alimentare inovatoare, care converteste apa care curge prin baterie in energie cu care reîncarcă bateria.

O baie care functioneaza fara atingeri va răspunde necesitatilor noastre în mod automat. Infraroșu controlat de baterii răspunde rapid, cu un debit controlat de apă, în mod automat la simpla miscare a mainii. Aceste baterii cu senzor sunt extrem usor de folosit, de incredere si foarte usor de curățat.

Diversele programe de operare coferă un grad ridicat de versatilitate pentru robinetii cu senzor, siguranță operațională și întreținere ușoară. Intervalul automat de functionare previne uscarea corpului bateriilor în cazul în care sunt montate într-o locație in care nu sunt utilizate în mod regulat. Setarea este rapida și ușor de schimbat cu ajutorul telecomenzii Geberit. Ele pot fi dotate cu sau fără mâner mixer pentru a ajusta temperatura apei. Suprafețele lor cromate strălucitoare și designul compact le face ușor de curățat si foarte elegante.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND GEBERIT
SERIE HYTRONIC 185
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE FOTOCELULA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A+
DEBIT MAXIM 6 L/MIN
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 115 MM
INALTIME [MM] 160 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 448
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri