BATERIE AGM 12V/220AH MEGALIGHT AGM

(1) Adauga un review

 • -5 %

1,700.00 LEI (Reducere 5.88%)

1,600.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Intervalul " Megalight " prezinta cea mai recenta tehnologie AGM cu electrolit absorbit . Acesta a fost proiectat pentru a oferi
solutii de stocare fiabile si sa ndeplineasca cerintele din domeniul energiei regenerabile .
Caracteristici principale
- Baterie 100 % rezistenta la apa , recomandat pentru utilizare in spatii inchise
- Mai mult de 500 de cicluri la o rata de descarcare de 75 % ( D.O.D. )
- Mai mult de 1000 de cicluri conform IEC ( aplicatie Instalatii fotovoltaice PVES ) 61427
- Durata de viata lunga.
- Nu necesita intretinere.
- Fiabilitate mbunatatita si o manevrare sigura .

Monbat este lider european în fabricarea bateriilor tip plumb-acid utilizabile pentru diverse aplicații. Gama de baterii MegaLight sunt destinate uzului intern în cadrul sistemelor ce utilizează surse de energie regenerabilă. Bateria MegaLight poate face parte din alcătuirea sistemului solar fotovoltaic alături de panouri fotovolatice, invertor solar și controller.

Bateria solară are rolul de a stoca energia, care poate fi utilizată ulterior sau poate fi redistribuită către rețeaua de electricitate. Bateria MegaLight se remarcă prin caracteristici îmbunătățite, având următoarele avantaje:

 • este 100% etanșă
 • este perfectă pentru uzul în interior
 • este simplu de utilizat și nu necesită nici un fel de întreținere
 • are descărcare foarte lentă, ceea ce asigură o durată de viață prelungită
 • are performanțe notabile în ceea ce privește rezistența și fiabiliatea

Bateria poate fi utilizată pentru o multitudine de aplicații și dispozitive, nu doar în cadrul sistemelor de panouri fotovoltaice. Sunt indeale pentru vehicule folosite pentru diverse activități, cum ar fi mașinuțele pentru golf, echipamente de remorcat sau de curățat din aeroporturi și supermarketuri. Bateria poate asigura autonomie pentru mașini electrice și orice alte echipamente care se bazează în special pe utilizarea surselor de energie alternativă, precum radiația solară sau mișcarea aerului.

Optând pentru utilizarea surselor de energie regenerabile, precum și pentru dispozitive sau vehicule care funcționează fără combustibil fosil, vom beneficia de costuri mai reduse pentru energie și de mai puțină poluare atmosferică. Sursele de energie fosile sunt limitate și epuizabile, iar soluțiile moderne pentru procurarea energiei au devenit o necesitate pentru o lume în plină dezvoltare.

Mai multe

Specificatii tehnice

COD PRODUCATOR MONBAT ROMANIA SRL
MODEL 12V/220AH
TENSIUNE NOMINALA 12 V
CAPACITATE ACUMULATOR 190 AH
TIMP DE DESCARCARE [h] 1
TENSIUNE DE DESCARCARE 10.8 V
CAPACITATE DE DESCARCARE 190 AH
PUTERE DE DESCARCARE [W] 220
CAPACITATE DE REZERVA 430/180 MIN/AH
CURENT DE INCARCARE 18-38 A
INALTIME [MM] 518 MM
LATIME [MM] 274 MM
ADANCIME [MM] 242 MM
MASA [KG] 60.3
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

1.00 (1 review)

Adaugă un review