BATERIE AGM 12V/220AH MEGALIGHT AGM

(2) Vezi review-uri

1,600.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Intervalul " Megalight " prezinta cea mai recenta tehnologie AGM cu electrolit absorbit . Acesta a fost proiectat pentru a oferi
solutii de stocare fiabile si sa ndeplineasca cerintele din domeniul energiei regenerabile .
Caracteristici principale
- Baterie 100 % rezistenta la apa , recomandat pentru utilizare in spatii inchise
- Mai mult de 500 de cicluri la o rata de descarcare de 75 % ( D.O.D. )
- Mai mult de 1000 de cicluri conform IEC ( aplicatie Instalatii fotovoltaice PVES ) 61427
- Durata de viata lunga.
- Nu necesita intretinere.
- Fiabilitate mbunatatita si o manevrare sigura .

Monbat este lider european în fabricarea bateriilor tip plumb-acid utilizabile pentru diverse aplicații. Gama de baterii MegaLight sunt destinate uzului intern în cadrul sistemelor ce utilizează surse de energie regenerabilă. Bateria MegaLight poate face parte din alcătuirea sistemului solar fotovoltaic alături de panouri fotovolatice, invertor solar și controller.

Bateria solară are rolul de a stoca energia, care poate fi utilizată ulterior sau poate fi redistribuită către rețeaua de electricitate. Bateria MegaLight se remarcă prin caracteristici îmbunătățite, având următoarele avantaje:

 • este 100% etanșă
 • este perfectă pentru uzul în interior
 • este simplu de utilizat și nu necesită nici un fel de întreținere
 • are descărcare foarte lentă, ceea ce asigură o durată de viață prelungită
 • are performanțe notabile în ceea ce privește rezistența și fiabiliatea

Bateria poate fi utilizată pentru o multitudine de aplicații și dispozitive, nu doar în cadrul sistemelor de panouri fotovoltaice. Sunt indeale pentru vehicule folosite pentru diverse activități, cum ar fi mașinuțele pentru golf, echipamente de remorcat sau de curățat din aeroporturi și supermarketuri. Bateria poate asigura autonomie pentru mașini electrice și orice alte echipamente care se bazează în special pe utilizarea surselor de energie alternativă, precum radiația solară sau mișcarea aerului.

Optând pentru utilizarea surselor de energie regenerabile, precum și pentru dispozitive sau vehicule care funcționează fără combustibil fosil, vom beneficia de costuri mai reduse pentru energie și de mai puțină poluare atmosferică. Sursele de energie fosile sunt limitate și epuizabile, iar soluțiile moderne pentru procurarea energiei au devenit o necesitate pentru o lume în plină dezvoltare.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

COD PRODUCATOR MONBAT ROMANIA SRL
MODEL 12V/220AH
TENSIUNE NOMINALA 12 V
CAPACITATE ACUMULATOR 190 AH
TIMP DE DESCARCARE [h] 1
TENSIUNE DE DESCARCARE 10.8 V
CAPACITATE DE DESCARCARE 190 AH
PUTERE DE DESCARCARE [W] 220
CAPACITATE DE REZERVA 430/180 MIN/AH
CURENT DE INCARCARE 18-38 A
INALTIME [MM] 518 MM
LATIME [MM] 274 MM
ADANCIME [MM] 242 MM
MASA [KG] 60.3
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri

3.00 (2 review-uri)

Adaugă un review