BATERIE EUROSMART COSMOPOLITAN E, CU FOTOCELULA 6V (CR-P2), 5.7L/MIN CROM (FARA VENTIL)

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 44G36327
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

1,290.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie EUROSMART COSMOPOLITAN E, cu fotocelula.
Pachetul include:
- alimentare electrica de la baterii cu litiu de 6 V, tip CR-P2
- sistem rapid de instalare
- oprire de siguranta dupa 60 sec.
- indicator de incarcare a bateriilor
- dispozitiv ajustabil de mixare cu valva de oprire apa fierbinte
- limitator debit
- filtru impuritati
- furtunuri flexibile de conectare la apa
- tehnologie GROHE EcoJoy pentru reducerea consumului de apa.
Bateria are nivel de zgomot I in conformitate cu DIN 4109.
Pachetul nu include ventilul

baterie cu fotocelula eurosmart

Doriți să beneficiați de soluții inteligente pentru viața dvs de zi cu zi, care să aibe și impact pozitiv asupra mediului înconjurător? În acest caz GROHE a conceput mai multe variante de baterii pentru lavoar care respectă principii ecologice de utilizare rațională a apei. Bateria EUROSMART C E are încorporată o tehnologie specială care permite reglarea consumului de apă astfel încât să prevină risipa. Cu ajutorul fotocelulei cu care este dotată bateria, puteți să beneficiați de aportul necesar de apă atunci când vă spălați pe mâini sau dinți, fără să mai uitați apa să curgă inutil.

Apa neutilizată ar trebui salvată. Acum veți putea reuși acest lucru foarte ușor cu bateria EUROSMART C E. Orice picătură de apă este prețioasă, iar pentru dvs poate însemna consum redus și costuri aferente mai mici. Bateria este activată de fiecare dată când treceți mâna prin dreptul fotocelulei, și se oprește după câteva secunde. Astfel puteți controla și reduce consumul de apă, beneficiind de strictul necesar pentru activitățile regulate.

Tehnologia avansată încorporată în sistemul de funcționarea la bateriei asigură concomitent și o igienă mult mai bună. Din cauza faptului că se reduce total contactul cu suprafața bateriei, dispare orice risc de contaminare sau răspândire a bacteriilor.

Bateria este ideală pentru toalete publice, care sunt utilizate de un număr mare de persoane. În cazul în care sunteți o familie numeroasă, copii dvs vor beneficia de curățenia necesară fără riscul contaminării sau al risipei de apă. Este o modalitate excelentă pentru a-i învăța pe cei mici să se deprindă cu obiceiul spălatului regulat pe mânuțe și să consume resurse doar atât cât au nevoie.

Există studii care atestă faptul că mult prea mulți oameni nu cunosc efectele risipei de apă. Atunci când folosesc robinetul, majoritatea nu ținem cont de acest aspect. Pentru a preveni acest neajuns a fost inventată tehnologia cu fotocelulă, care ne ajută să susținem un consum rațional, strict cât este necesar, fără a diminua confortul personal.

Ecologică, economică, practică, igienică și foarte elegantă, bateria EUROSMART C E reprezintă o investiție pentru viitor. Noua politică mondială ECO va rămâne în vigoare mult timp de acum încolo și va deveni, cu siguranță, tot mai prezentă în viețile noastre!

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND GROHE
SERIE EUROSMART E
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE FOTOCELULA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A+
DEBIT MAXIM 5,7 L/MIN
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 143 MM
INALTIME [MM] 125 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 370
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

1.00 (1 review)

Adaugă un review