BATERIE DUS, KRONER TRITON

Adauga un review

190.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bateria pentru duș TRITON atrage în primul rând prin designul simplu și elegant, care o face ușor de integrat în orice cabină de duș modernă. Rezistența acesteia o face să fie alegerea ideală dacă dorim să beneficiem de un duș ireproșabil de fiecare dată, fără neplăcerile cauzate de uzură sau depuneri.

Simplitate

O calitate pe care dorim în general să o aibe cabina de duș este ca aceasta să fie cât mai simplă și mai puțin încărcată. Cu bateria TRITON putem dispune de un spațiu liber care să ne permită lejeritate de mișcare pentru ca dușul să se desfășoare cât mai confortabil cu putință.

Eficiență

Funcționarea bateriei de duș este strâns legată de felul cum ne vom simți după fiecare duș. Dacă bateria are probleme și disfuncționalități, atunci și calitatea dușului va avea fără doar și poate de suferit. Bateria TRITON ne oferă o calitate foarte înaltă în privința performanțelor dușului, asigurând eficiența foarte ridicată a funcționării acesteia.

Manevrabilitate

Ușurința în manevrare este esențială pentru o baterie de duș. Bateria TRITON este prevăzută cu un mâner ergonomic, care ne permite reglarea rapidă și simplă a temperaturii sau debitului apei. În acest fel putem controla cu precizie consumul de apă sau energie, beneficiind simultan de confortul termic dorit și de efectele unui duș întocmai precum ne imaginăm.

Strălucire

Strălucirea suprafeței cromate a bateriei TRITON ne indică gradul de rezistență și durabilitate al acesteia. Pe lângă aspectul plăcut, menținerea strălucirii este importantă pentru calitatea bateriei. Bateria TRITON este rezistentă la contactul cu substanțe abrazive sau corozive și nu este predispusă la oxidare. În acest fel putem beneficia de calitățile acesteia o perioadă îndelungată de timp, fără riscul că se va deteriora prea curând.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE DUS
BRAND KRONER
SERIE TRITON
MODEL FARA FURTUN DUS
MONTAJ PE PERETE
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
DIVERTOR NU
DEBIT MAXIM N/A
DIAMETRU CARTUS [MM] 40
RACORD [TOLI] N/A
LUNGIME [MM] 110 MM
INALTIME [MM] N/A
DISTANTA INTRE RACORDURI N/A
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri