BATERIE BUCATARIE, RIK, 3.8L/MIN

Adauga un review

175.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie pentru spalator.
Caracteristici:
-limitator de debit reglabil cu indicator albastru/rosu;
-ornamente metalice;
-racorduri flexibile;
-set de prindere si montaj;
-pipa tubulara pivotanta

Bucătăria este încăperea unde majoritatea dintre noi ne petrecem foarte mult din timp. Zilnic avem câte ceva de făcut aici, iar pentru confortul nostru avem nevoie de produse sanitare de cea mai bună calitate pentru a putea duce la capăt sarcinile zilnice. Bateria pentru spălător RIK este instrumentul ideal pentru a spălatul vaselor, fiind rezistentă și robustă și oferind performanțe ridicate în privința economiei de apă.

Utilizând un debit redus de apă, bateria RIK contribuie la eficientizarea consumului de apă și energie. Astfel putem folosi o cantitate mai mică de apă, bucurându-ne de costuri mult mai mici la factura de apă. În mod uzual se consumă multă apă în timpul spălatului vaselor. Prin reducerea debitului putem evita foarte simplu risipa de apă și energie, făcând spălatul o activitate mult mai plăcută.

Bateria RIK este realizată din materiale durabile, care rezistă fără probleme la contactul cu substanțele corozive sau abrazive. Suprafața cromată împiedică oxidarea și formarea depunerilor de calcar, astfel că ne putem bucura multă vreme de funcționalitatea ireproșabilă a acesteia.

Reglarea temperaturii și a debitului apei se face foarte simplu cu ajutorul mânerului cu monocomandă, care ne simplifică foarte mult munca. Mânerul are o formă subțire, ușor de apucat, care ne permite ajustarea cu precizie a parametrilor apei, astfel încât să dispunem de tot confortul în timpul utilizării.

Foarte avantajoasă este și pipa lungă care poate fi manevrată în orice direcție, oferindu-se spațiu suficient pentru spălatul vaselor și o mai mare libertate de mișcare. Bateria RIK pentru lavoar se potrivește cu ușurință la modele de chiuvete clasice sau moderne, fiind perfectă pentru utilizare frecventă.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE SPALATOR
BRAND ROMSTAL
SERIE RIK
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE SPALATOR
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A++
DEBIT MAXIM 3.8 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] N/A
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 240 MM
INALTIME [MM] 170 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 350
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri