BATERIE BUCATARIE, PIPA "L", VALSFEL STAR, 3.8L/MIN

Adauga un review

  • Cod produs: 44VF0031
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: VALFSEL

369.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie pentru spalator cu monocomanda.
Pachetul include:
- aerator;
- 2 furtunuri flexibile de conectare la apa;
- sistem rapid de instalare.
Pozitia de montaj: pe spalator

 
Bateriile Star vin in doua variante, principala diferenta intre ele fiind designul. Prima baterie Star denota eleganta prin curbura pipei, de aici preluandu-si numele, bateria Star cu pipa lebada. Pe de alta parte, cea de-a doua,bateria Star cu pipa “L”, da un nou sens cuvantului simplitate. Oricare ar fi alegerea pe care o veti face trebuie sa stiti ca amandoua se pot integra perfect in orice bucatarie datorita capacitatilor de care dispun. Inaltimea le va ajuta sa acopere perfect toata chiuveta, oalele de mari dimensiuni putand fi spalate de acum fara mari eforturi.
 
Bateriile Serel prezentate au un debit maxim de 3,8 l de apa pe minut facand parte din clasa de eficienta A++. Astfel veti fi multumiti de alegerea facuta nu numai datorita designului ci si a eficientei de care acestea dau dovada.
 
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE SPALATOR
BRAND VALFSEL
SERIE STAR
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE SPALATOR
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A++
DEBIT MAXIM 3.8 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] N/A
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 252 MM
INALTIME [MM] 285 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 400
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri