BATERIE BUCATARIE, KLUDI D-VISE, 11L/MIN

Adauga un review

  • Cod produs: 44KL0985
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: KLUDI

310.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 60 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bateriile ne sunt alături în fiecare zi. În baie sau bucătărie, avem de mai multe ori contact cu ele şi de aici izvorăsc dorinţe şi exigenţe legate de formă şi funcţionalitate. KLUDI înţelege aceste cerinţe şi le transpune în produse excelente cu forme desăvârşite în care se contopesc design-ul contemporan, tehnologia inovatoare şi materialele de înaltă calitate.

In colecția Kludi D-Vise avem baterii care sunt mai mult decât simple obiecte prin care trece apa.  Pe bateriile KLUDI te poţi baza şi de la ele aştepţi şi mai mult pe viitor. KLUDI definește standardele industriei încă din 1926, cu produse revoluționare și idei practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre inovațiile existente pe bateriile și dușurile moderne își au originea în Menden (Germania), iar unele dintre ele se regăsesc și astăzi exclusiv la bateriile Kludi. Folosind cele mai noi tehnologii de proiectare și producție, specialiștii KLUDI se asigură că produsele lor protejează mediul și se ridică la înălțimea celor mai riguroase standarde de calitate și siguranță.

Kludi D-Vise vine cu baterie pentru spalatorul din bucatarie. Bucătăria are un rol aparte, fiind situată în centrul activităților zilnice ale oricărei familii. Aici alimentele sunt spălate, tăiate, amestecate și apoi preparate pentru a deveni o cină savuroasă, care aduce laolaltă părinții și copiii, rudele sau prietenii, într-o seară relaxată de week-end. Viața de familie, dar și cea socială, gravitează în jurul bucătăriei: munca și timpul liber, distracția și relaxarea, răsfățul și odihna, rutina și petrecerile. 

Facilitățile oferite astăzi de bateria de bucătărie KLUDI sunt mici miracole ale progresului tehnologic, de neimaginat pentru generațiile trecute: mânerul se ridică și apa începe să curgă, în cea mai bună și pură formă a sa, în cantitatea și la temperatura potrivite. Fie că o folosim pentru băut, pentru gătit, pentru spălat sau pentru stingerea incendiilor, apa, lichid vital pentru om, este mereu la îndemână și disponibilă în cantități nelimitate și la cea mai bună calitate. 

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE SPALATOR
BRAND KLUDI
SERIE D-VISE
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE SPALATOR
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA B
DEBIT MAXIM 11 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] 35
RACORD [TOLI] 3/8
LUNGIME [MM] 245
INALTIME [MM] 160
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 365
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri