BATERIE BUCATARIE, EUROSTYLE COSMOPOLITAN, 3.8L/MIN

Adauga un review

  • Cod produs: 44G43977
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

680.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie cu monocomanda EUROSTYLE COSMOPOLITAN pentru spalator.
Tehnologia GROHE SilkMove, aduce un control fin si precis al debitului apei.
Pachetul include:
- pipa pivotanta tubulara cu zona pivotanta 140 grade
- cartus ceramic cu GROHE SilkMove
- maner din metal
- aerator
- furtunuri flexibile de conectare la apa
- sistem rapid de instalare

Bateria pentru spălător din gama EUROSTYLE COSMOPOLITAN de la GROHE are un design elegant și simplu, care se potrivește ușor în orice bucătărie. Bateria este proiectată cu un gât mobil și prelungit pentru a conferi lejeritate maximă în utilizare. Aceasta este prevăzută cu aerator care contribuie la reducerea debitului apei, fără să afecteze calitatea spălatului.

Bateria se distinge datorită formei mânerului și a modului cum funcționează acesta. Mânerul are capătul rotund, care permite rotirea acestuia în orice direcție, în jos, în sus, în stânga sau în dreapta. Forma acestuia este subțiată pentru a conferi un aspect modern, dar și pentru a fi simplu de manevrat.

Bateria EUROSTYLE COSMOPOLITAT va transforma banala chiuvetă de bucătărie și o va face să capete mai mult stil și mai multă personalitate. Cu ajutorul acesteia putem scoate din anonimat o chiuvetă învechită sau putem conferi eleganță unei chiuvete moderne. Aceasta îmbină perfect funcționalitatea cu aspectul estetic într-un mix desăvârșit.

Finisajul cromat este perfect pentru a-i conferi rezistența și durabilitatea necesare, care definesc produsele marca GROHE. Bateria rezistă intact în urma contactului prelungit cu apa, cu temperaturile ridicate sau cu substanțe corozive. Suprafața acesteia își menține luciul și nu permite formarea depunerilor de calcar. Bateria rezistă forte bine de asemenea la lovituri sau zgărieturi.

Bateria este concepută pentru a permite manevrarea cu ușurință și cotrolului eficient asupra consumului de apă sau energie. Utilizând-o judicios putem realiza economii considerabile la cheltuielile pentru utilități, contribuind simultan și la reducerea poluării.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE SPALATOR
BRAND GROHE
SERIE EUROSTYLE COSMOPOLITAN
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE SPALATOR
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A++
DEBIT MAXIM 3,8 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] 35
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 242 MM
INALTIME [MM] 156 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 450
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri