BATERIE BIDEU, RIK, 3.8L/MIN

Adauga un review

179.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie pentru bideu.
Pachetul include
- 2 furtunuri flexibile de conectare la apa;
- aerator;
- set evacuare cu tija;
- limitator de debit reglabil;
- sistem rapid de instalare

Vino la Romstal si ia-ti o baterie pentru bideu de cea mai buna calitate de la Rik! Bideurile sunt obiecte sanitare foarte utile și extrem de benefice pentru sănătate. Pentru a ne bucura de beneficiile unui bideu avem nevoie de o baterie pentru bideu specială, iar bateria RIK este alegerea perfectă.

Bateria pentru bideu RIK se montează în cadrul bideurilor separate de vasul toaletei. Aceasta proiectează un jet de apă puternic dar delicat pentru a ne oferi o senzație de prospețime pentru mai mult timp. Este foarte simplu de folosit și necesită o minimă întreținere.

Este confecționată din materiale rezistente, având suprafața cromată pentru igienă deplină. Poate fi utilizată cu toată încrederea, iar în scurt timp oricine se poate acomoda cu utilizarea bideului. Vasul efectiv de bideu se montează în proximitatea vasului de toaletă, astfel încât să putem ajunge rapid la acesta după ce am folosit în prealabil WC-ul.

Bideul a început să devină tot mai uzitat și la noi în țară, find foarte simplu și comod de utilizat. La început poate părea dificil să ne obișnuim, însă în scurt timp vom constata că acesta poate fi o piesă foarte necesară în baia noastră.

Bateria pentru bideu RIK va face trecerea foarte ușor de realizat, ajutându-ne să ne simțim foarte confortabil de fiecare dată când folosim bideul. Un plus major al utilizării bateriei RIK pentru bideu este faptul că nu consumă multă apă și energie, având cu debit redus și limitator de debit. În acest fel nu, utilizarea bideului nu va reprezenta un factor pentru creșterea cheltuielilor lunare. Îl putem folosi fără nici o grijă, căci cu ajutorul bateriei RIK vom preveni consumul inutil de apă, bucurându-se doar de avantajele utilizării bideului.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE BIDEU
BRAND ROMSTAL
SERIE RIK
MODEL CU VENTIL
MONTAJ PE BIDEU
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A++
DEBIT MAXIM 3.8 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] N/A
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 100 MM
INALTIME [MM] 141 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 340
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri