BATERIE BIDEU, CU VENTIL, IDEAL STANDARD CERAPLAN III

Adauga un review

290.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie pentru bideu. Este realizata in conformitate cu standardul EN817.
Produsul include:
- maner metalic cu indicator pentru apa rece/apa calda;
- ventil mecanic;
- fixare de tip Easy fix;
- aerator tip ball joint M18x1;
- cartus ceramic de tip IS CLICK;
- sistem de limitare al temperaturii apei;
- racorduri flexibile pentru alimentarea cu apa

CERAPLAN III: REDESENAT PENTRU FRUMUSEȚEA CLASICĂ

Seria mult aclamată Ceraplan a fost redesenată, oferind astfel o gamă de baterii accesibile ce se integrează fără nici un efort în orice baie.Noua gamă Ceraplan III include baterii de lavoar, de duș, de cadă-duș, de bideu și de bucătărie. Designul lor contemporan vă asigură ca produsele se vor așeza perfect în orice spațiu, amplificând sentimentul de calitate a băii dvs. obținută într-un buget rezonabil. Natura atemporală a produselor vă ajută sa creați baia ideală ca standard.

Bateria de bideu Ceraplan III nu numai că arată deosebit, dar aduce și tehnologii cu economie de apă și de energie, fiind o baterie modernă ce oferă confort și utilitate practică pentru a vă ajuta să folosiți frumos spațiul băii dvs.

Ca toate bateriile Ceraplan III, ea are un mecanism unic de economisire a energiei: tehnologia ”BlueStart”. Aceasta caracteristică vă ajută sa economisiți apă, energie și prin urmare bani prin furnizare numai de apă rece când mânerul este în pozitie intermediară. Această tehnologie inteligentă evită încălzirea apei fără a fi necesară atunci când acționați bateria.

De asemenea, aceasta baterie de bideu din seria Ceraplan III are și mecanism cu tehnologie ”click” ce vă ajută sa economisiți până la 50% din apă. Prin simpla deschidere a bateriei până când simțiți o ușoară rezistență, primiti numai 5L de apă pe minut, fără nici o pierdere inutilă de apă aceasta fiind mixată cu aer, față de varianta 9L/min când bateria este complet deschisă.

Așadar alegeți avantajele seriei Ceraplan III - designul contemporan, blând, care asigură seriei o potrivire perfectă în orice spațiu, amplificând simțul calitații băii dvs într-un buget accesibil, funcționalitate crescută și confort în utilizare.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE BIDEU
BRAND IDEAL STANDARD
SERIE CERAPLAN III
MODEL CU VENTIL
MONTAJ PE BIDEU
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA B
DEBIT MAXIM 16 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] 40
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 153 MM
INALTIME [MM] 129 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 350
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri