0372 123 101
BATERIE BIDEU, CU VENTIL, IDEAL STANDARD CERAMIX BLUE
579,99 LEI / BUC  
-&

BATERIE BIDEU, CU VENTIL, IDEAL STANDARD CERAMIX BLUE


BATERIE BIDEU, CU VENTIL, IDEAL STANDARD CERAMIX BLUE

Cod produs: 44335655
Producator: IDEAL STANDARD VIDIMA
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

579,99 LEI / BUC

Cantitate:      BUC

Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Produs disponibil EXCLUSIV la cerere
Termen livrare: max. 29 zile
Plata in avansDescriere

Baterie pentru bideu cu monocomanda CERAMIX.
Cartusul permite controlul pe verticala a bateriei regland volumul in doua etape, 50% si 100%, permitand astfel controlul si reducerea consumului de apa.
Aceasta este certificata dupa cel mai inalt standard WELL, debitul si temperatura fiind precis controlate pentru a se asigura ca nici o picatura de apa nu se pierde.
Bateria este dotata cu un limitator de temperatura care reduce riscul de oparire, iar suprafetele exterioare nu se incalzesc crescand astfel confortul

Bateria Ceramix a fost lansata in 1969. Inca de la prima colectie, CeraMix a fost considerata o baterie  inovatoare.

CeraMix Blue este un alt pas înainte: este atat de eficienta incat isi scoate singura banii. Tehnologia sa inovatoare duce la reducerea consumului inutil de apa, creste igiena si face baia mai sigura ca oricand.


CeraMix a stabilit standardul de design si calitate in materie de baterii. Cu peste 50 de milioane de unitati vandute, CeraMix s-a dovedit a fi apreciata in intreaga lume ca fiind o baterie de valaore.

baterie de bideu ceramix blue

Tehnologii care iti fac viata mai usoara

Aceste baterii au o raza de actionare a manerului de 120 de grade ceea ce permite utilizatorului o selectie facila si cat mai exacta a temperaturii apei calde. Tehnologia click imbunatateste aceste baterii la nivelul consumului de apa. Cartusul de 40 mm permite controlul pe verticala al bateriei regland volumul de apa in 2 etape. 50% sau 100% deschis la maxim.

Specificatii tehnice

TIP BATERIE BIDEU
BRAND IDEAL STANDARD
SERIE CERAMIX BLUE
MODEL CU VENTIL
MONTAJ PE BIDEU
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A+
DEBIT MAXIM 5 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] 40
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 133 MM
INALTIME [MM] 132 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 350
MASA [KG] N/A

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse